Goranz Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 Vreme je da kormilo preuzme čovek koji zna kako da izgubi od Izraela u eliminacionoj utakmici.
J.R. Cash Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 1 minute ago, theanswer said: Ne postoji opravdanje za jedno 10 stvari iz ove utakmice minimum. U soku sam koliko smo bili bedni i glupi danas. Pricam o treneru. Samo slep covek bi ostavio Raduljicu u igri. Bez njega bismo i ovakvi bedni dobili ove treceligase. Jebote, Dinamik bi ih dobio.
jorma shparga Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 Zasto nema Filipa u reprezentaciji? Bolji je od Tea trenutno
mlatko Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 Sto ne znaci da Estonija nije neugodna.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando TapatalkJesam rekao!?!Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
keitel Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 Na stranu zezanje oko plasmana, plašim se da će Teodosić i Raduljica biti ozbiljan kamen oko vrata ovoj ekipi, kad se vrate ovi najbolji.
radisa Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 2 minutes ago, jorma shparga said: Zasto nema Filipa u reprezentaciji? Bolji je od Tea trenutno Od Tea je trenutno bolji random forumaš koji ide redovno na rekreaciju poslednjih par meseci... Meni je njega večeras baš bilo žao, ali je totalno van forme...
189- Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 jokic, milutinov pa i marjanovic...nema sta ovde da trazi raduljica. mozda sam i zaboravio nekoga.
pasha Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 Nas u ovim kvalifikacijama drzi samo velika sreca drugih rezultata.
Gutterball Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 2 minutes ago, Arkadija said: Mi još uvek imamo neke šanse?????? Imamo... Quote Ukoliko Srbija u meču sa Izraelom takođe zabeleži neuspeh, i dalje će moći do prolaza na Svetsko prvenstvo u Kini, ako se poklope drugi rezultati u grupi L.
Goranz Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 Svi preduslovi za Moku su tu. Izrael kao protivnik, Raduljica i Teodosić u rosteru... još samo Labović da se odazove i Gurović reaktivira na par sati.
salerokada Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 12 minutes ago, radisa said: Poslednji minut je Teo usrao sve... Par suteva, ulaz, vratio im loptu pod kos posle promasenog drugog bacanja... Posle tog bacanja je Raduljica dozvolio da mu čovek za glavu niži od njega uzme loptu. Teo je tu spašavao situaciju. Ali, Raduljica... Zašto ga je držao, zašto???
Recommended Posts