December 3, 20186 yr Kako su mi ove kvalifikacije ogadile reprezentativnu košarku. Ovo večeras ne znam kako da nazovem... košarka nije Kakve poena dobijamo od trećepozivaca Grčke, neverovatno. Jelovac MVP naravno... Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
December 3, 20186 yr 2 minutes ago, assignment said: Ko prenosi? Jel ima neki strim za sirotinju? RTS i SportKlub BiH http://livetv.sx/rs/eventinfo/736539_serbia_greece/#webplayer_alieztv|71567|736539|1068132|2027|3|rs Edited December 3, 20186 yr by renne
December 3, 20186 yr Ubeđen sam da je Gagić u svojoj karijeri napravio više ovakvih faulova i faulova u napadu nego što je napravio normalnih defanzivnih faulova Zamislite u Americi da igrač nosi Najki dres a ispod Under Armour podres Edited December 3, 20186 yr by theanswer
December 3, 20186 yr Kakav fail... Under Armour mu verovatno klupski poddres, jer su im ovi sponzori Sa druge strane... Koliko je Raduljica neupotrebljiv Sent from my SM-N950F
December 3, 20186 yr U americkoj beton ligi je sigurno prihvatljivo nositi i nike i ua. To je FIBA nivo. Necu mnogo da kenjam, nismo ni bas toliko ocajni osim pod kosem, ali ovo je generalno anti reklama za kosarku. Raduljica je u komi.
December 3, 20186 yr 1 minute ago, MocaVukotic said: ne valja ovo ništa, samo 20 razlike posle one rapsodije u izraelu +1
December 3, 20186 yr 26 minutes ago, theanswer said: Zamislite u Americi da igrač nosi Najki dres a ispod Under Armour podres Jezivo, ne smem to ni da zamislim. Pu, pu, pu, daleko bilo.....
December 3, 20186 yr Cak se i Sarenac smorio. Imamo 20 razlike! A svi hoce da idu kuci! Ok. Hvala momcima koji su se iscimali, cestitke svima.
December 3, 20186 yr Author Jeste ovo bila revijalna utakmica, ali trebalo je preziveti gledanje Birce, Gagica i Jelovca.