November 26, 20186 yr Na neku prevaru cjelavi uspeo da obezbedi Vasu Micica, Jovica i Lucica za tekmu protiv Grcke.
November 26, 20186 yr 3 minutes ago, goofs said: Na neku prevaru cjelavi uspeo da obezbedi Vasu Micica, Jovica i Lucica za tekmu protiv Grcke. ovo je extra ukoliko se ispostavi kao istinito...
November 26, 20186 yr Author da nisi slucajno odgledao neku utakmicu efesa ove sezone? Edited November 26, 20186 yr by Joe D
November 27, 20186 yr 22 hours ago, MiddleClass said: Sta je sa Kuzmicem? Jel jos u Realu i je li se oporavio od povrede?
November 27, 20186 yr Pre 2 nedelje se ponovo povredio, ovoga puta je skocni zglob u pitanju. Planirano odsustvo nekoliko sedmica. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
November 27, 20186 yr 23 hours ago, goofs said: Na neku prevaru cjelavi uspeo da obezbedi Vasu Micica, Jovica i Lucica za tekmu protiv Grcke. Meni je super sto cak i u situaciji kada su plejmejkeri reprezentacije Pot i Djokovic, Saletu nije nikada palo na pamet da zove 1 Filipa. U teoriji bi bilo logicno da se zove rezervni plej EC tima, pre ovih drugih. Ali zbog toga kako stoje stvari u praksi, kapiram da ga ne bi zvao i da mu otkaze i poslednji plejmejker amaterske ili biznis lige.
November 27, 20186 yr ma u kakvoj teoriji, lik ne moze da igra za univerzitetsku reprezentaciju bahreina a ne za drugu reprezentaciju sveta
November 27, 20186 yr kakve su to reci? filip je zaduzio srpsku kosarku, i najmanje sto zasluzuje je poziv u reprezentaciju. mene cudi da ga ranije nije bilo, ali nikad nije kasno.
November 27, 20186 yr zamisljam sta bi bilo kad bi selektor stvarno zvao ficu, coki bi mogao da ga drzi u prvom timu do sudnjeg dana jer je repstativac
November 27, 20186 yr 5 hours ago, Miralem said: kakve su to reci? filip je zaduzio srpsku kosarku, i najmanje sto zasluzuje je poziv u reprezentaciju. mene cudi da ga ranije nije bilo, ali nikad nije kasno. Ima Čovke zlato sa U18 iz 2007. Jedno od jačih misterija univerzuma, s obzirom ko je sve igrao u tom timu.
November 27, 20186 yr Momci koji su igrali sa Čovićem u mlađim kategorijama su uvek imali reči hvale za njega. I kao košarkaša i kao čoveka.