Timmy Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 (edited) Napases mi se muda smaracu. Jedes govna 10 godina na forumu, baljezgas, seres, provociras. Nikad nista smisleno od tebe nisam procitao... Odmori malo i olaksaj svima. @miralem. A zanimljivo kako ovaj uskoči izmedju. Karma. Edited September 22, 2018 by Timmy
ToniAdams Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 stvarno timi, uleteo si u amok bezveze. ovo bi mu se desilo pri svakom treningu.
Miralem Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 10 minutes ago, Timmy said: Napases mi se muda smaracu. Jedes govna 10 godina na forumu, baljezgas, seres, provociras. Nikad nista smisleno od tebe nisam procitao... Odmori malo i olaksaj svima. @miralem. A zanimljivo kako ovaj uskoči izmedju. Karma. cek sada, ako sam dobro razumeo napusio si dansera, a meni rekao kako je zanimljivo sto sam uskocio? gresim li?
Miralem Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 dobro, ajde ponovi ali jasnije. da se zna kome je sta namenjeno.
Fakundo Sava Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Kreće svetsko prvenstvo za žene.A gde su marinine mačke ,kako se nisu plasirale ,šta se uopšte zbilo
Fakundo Sava Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 13 minutes ago, Micko8 said: Desio se Stevan Karadzic. Ono evropsko je bilo kvalifikacijsko za svetsko ?
Giggsy Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Da, trebalo je biti u prvih sest. Nema veze, dolazi sve Marini na naplatu sledece godine u Beogradu
Micko8 Posted October 15, 2018 Posted October 15, 2018 Navodno je decko odlucio , zaigrace za Srbiju , napokon nekoliko perspektivnih cevorki u nasoj kosarci on,Pokusevski,Popovic .
spaceploitator Posted October 15, 2018 Posted October 15, 2018 sin Dusana Vukcevica on je igrao u Montepaskiju kad je ovaj rodjen
Micko8 Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 Quote Good chat with Đorđević today. Says Serbia hosted Malone for workouts, now they switch. Serbian hoops mostly different with physicality that wouldn't fly with NBA rules. Can see why Đorđević/Malone click. Both adore coaching Jokic... and desire a play-hard-all-the-time button
Recommended Posts