spaceploitator Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 fotka je s kraja maja. deluje da je izgubio masti i visak vode, pa posle toga valjda ide izgradnja misica
ToniAdams Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 14 hours ago, Host said: Neka igra ako ima obraza pa nema sanse da vise zaigra. ne u sledecih 5 godina.
Кристофер Лумумбо Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 54 minutes ago, ToniAdams said: pa nema sanse da vise zaigra. ne u sledecih 5 godina. igrace sigurno, jbg
harper lee Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 (edited) On 6.7.2018. at 16:25, booyaka said: Igraće na OI sigurno, možda i na SP. Zasto ne bi igrao? Formirao se fizicki kao igrac, dobio je i pare da ne mora vise da misli sta ce po zavrsetku karijere, sada mu ostaje samo da krca individualne uspehe i trofeje a to mu je realno samo sa reprezentacijom. U NBA ce uzeti prsten samo ako ga prodaju u neki od ovih supertimova koji su u modi gde ce da doprinese mahanjem peskirom i kreveljenjem na klupi. Igrace ako nije totalni dripac, igrali su i igraju u reprezentacijama i mnogo veci igraci od njega pa ne vidim zasto ne bi igrao i Jokic dr Nikola. Edited July 8, 2018 by harper
pbg12345 Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 6 hours ago, harper said: Zasto ne bi igrao? Formirao se fizicki kao igrac, dobio je i pare da ne mora vise da misli sta ce po zavrsetku karijere, sada mu ostaje samo da krca individualne uspehe i trofeje a to mu je realno samo sa reprezentacijom. U NBA ce uzeti prsten samo ako ga prodaju u neki od ovih supertimova koji su u modi gde ce da doprinese mahanjem peskirom i kreveljenjem na klupi. Igrace ako nije totalni dripac, igrali su i igraju u reprezentacijama i mnogo veci igraci od njega pa ne vidim zasto ne bi igrao i Jokic dr Nikola. bzvz ti ovo sumnjam da ce se ovaj scenario ostvariti svakako ali ako vec govorimo o hipotetickim situacijama, ne vidim zasto jokic ne bi imao znacajnu ulogu u nekom takvom timu da je npr otisao umesto kazinsa u gsw itekako bi igrao a ako se ne desi nesto neocekivano ja bih se kladio na to da igrai na sp i na oi (naravno ako se plasiramo) a za kasnije dosta toga zavisi i od konkurentnosti nase reprezentacije nadam se da gresim, ali se plasim da cemo sve teze odrzavati korak sa francuskom, spanijom, kanadom, australijom...
harper lee Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 1 hour ago, pbg12345 said: bzvz ti ovo sumnjam da ce se ovaj scenario ostvariti svakako ali ako vec govorimo o hipotetickim situacijama, ne vidim zasto jokic ne bi imao znacajnu ulogu u nekom takvom timu da je npr otisao umesto kazinsa u gsw itekako bi igrao a ako se ne desi nesto neocekivano ja bih se kladio na to da igrai na sp i na oi (naravno ako se plasiramo) a za kasnije dosta toga zavisi i od konkurentnosti nase reprezentacije nadam se da gresim, ali se plasim da cemo sve teze odrzavati korak sa francuskom, spanijom, kanadom, australijom... Zato sto ne bi. Sve se bojim da bi pored Karija i Durenta lopta uopste dolazila do njega, njima trebaju centri koji ce da se kolju pod kosem i rade krvavo a ne centri koji postavljaju i zavrsavaju najveci broj napada. Mislim, karikirao sam malo ali nije daleko od istine da bi u takvom timu bio neka peta opcija u napadu.
goofs Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 Ne zezaj Harpere, ako je mogao mrsavi Gasol u svom prajmu da bude starter sampiona, i debeli Gasol da bude najbolji centar lige, apsolutno nema razloga zasto Jokic ne bi bio bar starter i bitan sraf u sampionskom timu. Postoji dosta toga izmedju onoga sto on igra danas i mahaca peskirom.
pbg12345 Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 18 minutes ago, harper said: Zato sto ne bi. Sve se bojim da bi pored Karija i Durenta lopta uopste dolazila do njega, njima trebaju centri koji ce da se kolju pod kosem i rade krvavo a ne centri koji postavljaju i zavrsavaju najveci broj napada. Mislim, karikirao sam malo ali nije daleko od istine da bi u takvom timu bio neka peta opcija u napadu. a dobro, naravno da ne bi imao prednost u napadu u odnosu na karija ili duranta, ali koji to centar, ma igrac uopste bi? izmedju 5te opcije (ili realnije 4te) u napadu , odnosno starter u gsw i mahaca peskirom sa klupe koji doprinosi iskljucivo kreveljenjem je nekoliko nivoa razlike no nije ni preterano bitno ioanko pisemo o situaciji koja se nece desiti
booyaka Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 Preskup je Jokić za GSW, a i njima sa ovom četvoricom treba centar koji igra pnr i može da switchuje u odbrani, da zagrađuje kako bi i bekovi dolazili do skokova, sve ono što je McGee radio.Jokara je, s druge strane, centar koji može da povuče kontru i da je završi do kraja coast to coast ili asistencijom. Ima spotup šut za tri, sa midrange--a i nakon driblinga i solidnu post igru koju Dubsi skoro pa uopšte ne koriste.Jedno je sigurno, sledećih pet godina je zakucan za Denver.Što se reprezentacije tiče, ne vidim način na koji će moći on moći da igru istu igru kao u Denveru, jer mi igramo dosta sporije i konzervativnije. Ali to svakako nije razlog da se ne odaziva za najveća takmičenja, niti da ne bude pozivan zbog toga, jer je pametan igrač koji se lako adaptira.
Timmy Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 Ja nemam dilemu da li ce da igra. Ne uvek naravmo kad Srbi pomisle, ali ce na dosta takmicenja u narednih 10 god igrati. Pogotovu ako Denver bude ostajao van PO, ima da se smori 5 meseci bez kosarke Ne bi me mnogo iznenadilo ni da sad negde uleti u ove jebene kvalifikacije i pokida neklu Gruziju za 10tak min na parketu.
pbg12345 Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 ne vidim zasto se ne bi snasao u reprezentaciji kosarkaske inteligencije ima bilo bi jako lepo videti tea, bogdana, bjelicu i njega zajedno na parketu kreacije koliko ti dusa oce jos da nagovore stefana da se vrati, eto nama najjace petorke jos od 96 2002 pod uslovom da svi budu zdravi i da igraju profesionalnu kosarku do tad
MiddleClass Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 Klinci 10i na SP. Kad se oprosti generacija Nikole Kalinica mozemo da ugasimo svjetlo.
Recommended Posts