pbg12345 Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 3 hours ago, goofs said: Sto izbaci kuzmica? +1 markovic umesto jovica i naravno da je lazna dilema da li zagorac ili gudura zaista po talentu, najbolji sastav godinama unazad samo sto kaze joe, sanse da ih sve vidimo su skoro nikakve a za koju ovo priliku sastavljamo ekipu vec sad?
freakns Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 13 minutes ago, pbg12345 said: +1 markovic umesto jovica i naravno da je lazna dilema da li zagorac ili gudura zaista po talentu, najbolji sastav godinama unazad samo sto kaze joe, sanse da ih sve vidimo su skoro nikakve a za koju ovo priliku sastavljamo ekipu vec sad? kako umesto Jovica? valjda umesto Vase... takodje, Jelovac kako igra, ne bih ga otpisao... a i Macvanu i Bradulji je mesto zagarantovano. ako su svi zdravi i nagovori Markovica da se vrati, najbolje cemu mozemo da se nadamo bi bilo Teo, Jovic, Markovic Bogdan, Nedovic Kalinic, Lucic Bjelica, Macvan Jokic, Bradulja, Marjanovic ali em nece svi biti zdravi, em je Markovic zavrsio sa repkom(a i ako se vrati realno je da Kojot izvrsi sepuku, pa bolje ne rizikovati) a i najvaznije je Joe rekao, valja se prvo kvalifikovati. kako igramo nista nije sigurno!
Joe D Posted March 2, 2018 Author Posted March 2, 2018 Teodosic, Micic, Nedovic, Bogdanovic, Guduric, Lucic, Dangubic, Kalinic, Bjelica, Jokic, Milutinov, neki klinac.
Giggsy Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 3 hours ago, Joe D said: Teodosic, Micic, Nedovic, Bogdanovic, Guduric, Lucic, Dangubic, Kalinic, Bjelica, Jokic, Milutinov, neki klinac. To je 8+4, tesko da bi tako nesto bilo, bez obzira sto Lucic i Kalinic mogu po potrebi i na 4
theanswer Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 5 minutes ago, Miralem said: bez simona to nije moja reprezentacija. Realno ne mozemo da navihamo za reprezentaciju u kojoj igra Bogdan a ne igra Dzenkins
Moća Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Ljudine Lazica gusteru nijedan.Sent from my Le X620 using Tapatalk
goofs Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Fali ludi Birča. Zajebavajte se vi, ali kad god je on igrao mi smo uzimali stebro, a jednom kad nije igrao ostali smo bez medalje mislim “igrao”
Joe D Posted March 3, 2018 Author Posted March 3, 2018 12 hours ago, Giggsy said: To je 8+4, tesko da bi tako nesto bilo, bez obzira sto Lucic i Kalinic mogu po potrebi i na 4 moj tim igra kosarku bez pozicija, ne potoji 8+4 kao koncept
kobni zelaya Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Svetsko je tek 2019, tako da: Jović, Micić, Bogdanović, Nedović, Gudurić, Dangubić, Kalinić, Mačvan, Janković, Jokić, Milutinov, Kuzmić
Miralem Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 10 hours ago, Moća said: Ljudine Lazica gusteru nijedan. Sent from my Le X620 using Tapatalk od skoro je i legenda
Recommended Posts