Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

celavi je nenad mijatovic, ex buducnost, mlada reprezentacija...

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

jel keksara na fotci? :fantom:

svojevremeno nam je pisao da je on deo te fmpove generacije

Posted

jokic bi stvarno trebao pod hitno da prestane da se pravda i objasnjava. samo gore cini

Posted

jokic bi stvarno trebao pod hitno da prestane da se pravda i objasnjava. samo gore cini

Šta opet ke nešto pričao? Pa zašto sad?
Posted

"Nekako sam znao da neću igrati za reprezentaciju jer sam bio potpuno ’prazan’ posle osvajanja srebra na Olimpijskim igrama. To je bio vrhunac moje karijere, nešto što... Mislim – Olimpijske igre, nacionalni tim, Srbija, himna, dres... Potom sam došao ovde i pomislio: ’Oh, ponovo moram sve ispočetka’. Osetio sam se umorno i ispražnjeno, znao sam da moram da uzmem slobodno kako bih se oporavio, radio na svom telu i pripremio za sledeću sezonu", rekao je Jokić. 

http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2017&mm=09&dd=28&nav_id=1308377

Posted

dal je realan moka? laugh.png

na stranu, sto je srebro u finalu vise neuspeh nego uspeh, s obzirom na okolnosti, al da moka komentarise nesto kao neuspeh? laugh.png

Posted

jel keksara na fotci? :fantom:

svojevremeno nam je pisao da je on deo te fmpove generacije

Keksi je mislim sam kačio sliku na kojoj je bio sa Teom. Bio tipa ceo tim na slici, klinci bili.

Posted

Ja imam fotke sa par renomiranih rep'stativaca, onako B klasa :D

Posted

Ja imam fotke sa par renomiranih rep'stativaca, onako B klasa :D 

Ja gledao sa klupe kako Aleksandar Nađfeji kuca sa dve ruke pola metra od penala se odrazio, leteo čovek ispred nas, na našoj klupi 1 kadar nevera, igrali sa radnički cip-om u kupu, bili prva liga tada. :)

Košarkometrija™. 

Posted

Stvarno smara ovo cmizdrenje Jokica u medijima kako ga mrze i drndaju po internetu. Valjda mu Misko kaze da zacepi. :fantom:

Posted

Ja gledao sa klupe kako Aleksandar Nađfeji kuca sa dve ruke pola metra od penala se odrazio, leteo čovek ispred nas, na našoj klupi 1 kadar nevera, igrali sa radnički cip-om u kupu, bili prva liga tada. :)

Košarkometrija™. 

Halaltm vera :)

Ja sam odustao pre seniorske košarke, ali u mlađim kategorijama je prodefilovao tu dobar deo igrača i poneka igračina. Takoreći, nad mnome su se kalili i učili i zbog mene su postali igrači kakvi jesu danas. Takoreći, meni idu zasluge za ovo srebro koliko i njima. Možda i više  :fantom:

Posted

Nisam ni ja dogurao do nekih "visina", moja iskustva sa prvim timom su bila takva da sam tamo bačen sa 16,17 jer me tu negde uhvatio neki trip da sam trenirao ko konjina i u mlađim katergorijama trpao dosta. Tada smo igrali Prvu Srpsku ali ne preterujem ako kažem da je je ta ekipa bila na nivou današnje prve lige, najbolja koju smo ikada imali. Gledao sam Dunav iz Starih Banovaca dosta prošle godine jer igraju kod mene, poprilično skroman kvalitet u odnosu na nekada, mislim na celu ligu, ako ne računamo ABA ligaše. Čak sam ustajao u 7 ujutru išao na individualne treninge, tada nam bio došao Nikola Radić, trener koga Danilović često spominje kao jednog od najbitnijih za njega.

Posted (edited)

Radio sam u kampu kada je Aleksandrov sa 16 godina bio na pripremama sa mladom selekcijom za nastupajuće Evropsko. Ime nam tada nije mnogo značilo ali već peti-šesti trening dovukao sam desetak ortaka (matorci - tri banke)...da se zapanjujemo.

Šteta za kakvu igračinu u najavi je ostala uskraćena i Zvezda i reprezentacija...

Talenat, fizikalije...nikad pokret viška...

Jedini tada u njegovom rangu bio je mršavi, niski plej sa dugom kosom - ,,Šura" (brzina, nizak stav, šuter...drpa lopte). Za njega je trener rekao: ,,Gde njega da vodim na Evropsko...? pa znaš kako ga zabole za košarku...dečko bi da igra fudbal, al mu ne daju roditelji ...da ga ne polome".

,,A kako igra fudbal?" ..."Kao i košarku...ubija". 

Edited by Musky