Hamlet Strašni Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Njegova devojka je gora od hitlera. Bolje da se smuvao sa mirom marković nego sa njom
Miralem Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Kaže poslednji IG da upravo ode, sliko se na aerodromu. Još kaže da razočaran odlazi iz Srbije jer se PPP-u ne sviđa njegova devojka.pa nek nadje bolju. missim, nisam ni ja duzan da ga bas u svemu podrzavam.
goofs Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Tako se složilo, svaki je slučaj za sebe. Jokiću sam rekao da ću ga čekati do sedam dana pre početka priprema. On je imao svoj plan. Bjelica je bio povređen, kao i prošle godine pred Rio. Mnogo nam nedostaje. Simonović se povredio na slobodan dan, čist maler. Slično je bilo i sa Nedovićem, sudario se na treningu sa Birčevićem i povredio rame. Raduljicu je mučilo koleno, Kalinića leđa, pokušao je, kao i Teodosić, ali nije mogao... Ima li kraja ovome čoveku <_<
Frank Pembleton Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 Ima li kraja ovome čoveku <_< Pa dobro, moze mirna srca da kaze : Ja sam se za svoje mesto izborio!
Milogled Bluff Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 Kaže poslednji IG da upravo ode, sliko se na aerodromu. Još kaže da razočaran odlazi iz Srbije jer se PPP-u ne sviđa njegova devojka. Milralem nije ovlasceni predstavnik PPP-a, nego izrod. Predlazem da se kolektivno i zvanicno ogradimo od njegovog neukusa.
Moća Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 Samo Tea prepoznajem. Sent from my Le X620 using Tapatalk
pbg12345 Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 ja nisam ni bio siguran jel ono teo gladan pozadi napred je aleksandrov jel ovo covketova menza ili reprezentativna?
levi Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 http://kosmagazin.com/nemanja-aleksandrov-i-drugi/
darkonet Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 meni ovaj u sredini lici na Krstovica bez brkova
levi Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 Liči i na mladog Bojana Popovića, kad smo već kod Fmp-ove kuhinje
Joe D Posted September 25, 2017 Author Posted September 25, 2017 Ne lici ni na jednog ni na drugog. Na stranu sto su obojica solidno matoriji i nema bas previse smisla da budu na toj slici.
Recommended Posts