Frank Pembleton Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Ne bih se previse zacudio ako se u naredne 4 godine mnoge reprezentacije prosto odrode od Fibe i probaju nesto novo i drugacije.. Kosarka je isuvise ozbiljan sport, sa velikom popularnoscu i tradicijom, da bi se dozvolilo da je vode entuzijasti, koje kao da su naprednjaci stavili na celo organizacije. Samo što nisu "entuzijasti" nego ozbiljni hoštapleri i kriminalci...
SNARC Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Nisam bas siguran ko je tamo pa ne smem da potvrdim da su kriminalci i hohstapleri..ali uzevsi u obzir kako su prosli u obracunu sa Ulebom, deluju mi kao jedna od poslednjih institucija samoupravnog socijalizma koja ne prihvata postojanje kapitalizma..
Nikodije Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Dobro, ni ova druga strana nije mnogo bolja, uleb je privatna firma koja vodi racuna o interesu privatnih lica, pride su umislili da su neko veliko moodo, pa uzeo lelemud iz barselone da pravi nba u evropi. Ne zna se tu ko je gori, a nisam spreman a priori da tvrdim da je fiba vece zlo.
SNARC Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Ne kazem da mora to nesto novo da organizuje Uleb, mada, ispali bi poprilicni kreteni ako se uopste i povede prica o nekoj novoj organizaciji a oni propuste da budu na celu parade. Ta prica NBA u Evropi je vec pomalo ispusena mustikla, ako se ne varam dvorane su pune u Srbiji, Grckoj, Turskoj, Litvaniji..i eventualno u Bambergu. Tamo gde su vece pare, klubastvo nije bas zazivelo. Prosecan Nemac ili Francuz ce pre odgledati reprezentaciju na takmicenju..nego Bamberg ili Strazbur u EL.
Cane Vukic Prebranac Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Dobro, ni ova druga strana nije mnogo bolja, uleb je privatna firma koja vodi racuna o interesu privatnih lica, pride su umislili da su neko veliko moodo, pa uzeo lelemud iz barselone da pravi nba u evropi. Ne zna se tu ko je gori, a nisam spreman a priori da tvrdim da je fiba vece zlo. Фиба јесте веће зло јер као кровна кошаркашка организација не види или не жели да види тенденције модерне кошарке.
goofs Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 FIBA sistematski uništava košarku svojom nesposobnošću i prepotentnim nastupom. Bukvalno organizaciju vode laici koji gledaju u UEFA i u fazonu su "sad ćemo mi da kopiramo ovde, LŠ ovo-ono". Voleo bih da sledeće SP prodje bez Španije, Francuske, Italije, pa i nas ako treba, nek im igraju Madjari i Finci i uvek neugodni Švajcarci. I živ nisam da vidim kako će recimo Australija ili Kanada da izbori nastup kad im sve živo i neživo igra u NBA ili u Evropi. O Amerima da ne pričam, ko i šta će njima igrati u toku NBA i NCAA sezone, bogapitaj. I tako...
eumeswil Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 (edited) Nakon ovog turnira treba pitati Bodirogu i Radovića šta radite vi za Srbiju u toj FIBI? Zašto naši igrači imaju toliko malo respekta kod sudija? Edited September 18, 2017 by miki.bg
harper lee Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Nakon ovog turnira treba pitati Bodirogu i Radovića šta radite vi za Srbiju u toj FIBI? Zašto naši igrači imaju toliko malo respekta kod sudija? Sta rade? Rade za svoju platu i privilegije. Pricamo o Bodirogi i Radovicu, dva najmutnija lika iz redova vrhunskih kosarkasa koje smo imali otkad kosarka postoji. Jebe se njima za reprezentaciju Srbije i kriterijum sudjenja.
Toni Sumaher Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Sta rade? Rade za svoju platu i privilegije. Pricamo o Bodirogi i Radovicu, dva najmutnija lika iz redova vrhunskih kosarkasa koje smo imali otkad kosarka postoji. Jebe se njima za reprezentaciju Srbije i kriterijum sudjenja. +1
pacey defender Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Dovoljno je da Radović i Bodiroga nešto urade za košarku u toj Fibi. Mi ćemo se već nekako snaći.
harper lee Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Dovoljno je da Radović i Bodiroga nešto urade za košarku u toj Fibi. Mi ćemo se već nekako snaći. Ruse sistem iznutra. I jako im dobro ide.
Mil@n Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Pricamo o Bodirogi i Radovicu, dva najmutnija lika iz redova vrhunskih kosarkasa koje smo imali otkad kosarka postoji. Jebe se njima za reprezentaciju Srbije i kriterijum sudjenja. Što je Bodiroga mutan? Nisam ironičan, niti se postavljam odbrambeno već sam radoznao, ne znam u kom smislu mutan?
Apollo Creed Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Nakon ovog turnira treba pitati Bodirogu i Radovića šta radite vi za Srbiju u toj FIBI?
harper lee Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Što je Bodiroga mutan? Nisam ironičan, niti se postavljam odbrambeno već sam radoznao, ne znam u kom smislu mutan? Ti ne znas za njegov slavni nadimak Dejan Brojiloga. Bodibond se nije proslavio u postkosarkaskom zivotu, povezivao se sa dve opasne finansijske mutljavine u Srbiji i Hercegovini. Ne bih da se bavim previse time na ovom topiku o kosarci, moguce je da gore na drustvu ili politici cak ima i postova na tu temu.
James Marshall Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 K'o što mu jarana Grigorija zovu "Vladika tajkun" tako je i Bodiroga poznat kao "košarkaš tajkun", mimo tendera, koristeći veze i uglavnom zaobilazeći redovne procedure. Legitiman je cilj čovjeka da zgrne bogatstvo, ali je i legitimno da se normalnom čovjeku gade kombine sa Dodikom ili ko god je u tom trenutku na vlasti u Srbiji. Ali Bodi nije gadljiv.
Recommended Posts