Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Nisam gledao Lucica odavno... Je l' moze™ on na 4 a-la Kalinic? Ako da, jebes Bircu, nikad nije ni bio tu zbog kvaliteta, nego uvek deficitarno na 4. 

Lucic pre moze na 2 nego na 4... 

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

pa to, eventualno mozda uvede stmeta da pripali trojku ako budemo slavili nesto

ali, da postavlja igru tako, zaista ne vidim smislen razlog

Posted

To sa Stimcem na 4 je Djordjevic igrao 2014 dok smo se raspadali u grupi, posle je napustio tu ideju. I sam je skoro u nekom intervjuu pominjao to kao neuspeli pokusaj. 

Posted

Pre i 10 minuta Stime na cetvorci. Samo ne Birca.

Bobe me oprosti.

Posted

Igrace Kalinic ako je zdrav. Ako ni on nije zdrav, nije vise ni bitno ko ce sta da igra.

Posted

Macvan 25 min, Kalina 10-15, Luca 0-5. A bice i garbidza.

Posted

A ko zna kakve ce biti cetvorke protivnika, pa ce mozda moci Lucic to bez problema pokrivati. Mislim da se potcenjuje on na cetvorci. Igrao je u karijeri na toj poziciji i nije mu uopšte strano to. Greota da Kalina ne igra trojku.

Posted (edited)

Izvučene grupe za ovaj novi idiotski sistem kvalifikacija za SP. Dalje idu 3 iz svake grupe, prenose se bodovi, onda 4 grupe po 6 i na SP idu 3 prvoplasirane. c673336f0cb8094289cfafb7c1ffa9d7.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Edited by KennyDalglish
Posted

U principu to su 4 grupe po 8, stim sto 6 najboljih ne igra sa jednim od dva najlosija. Smanjen broj utakmica za 1, sto je ok. Mi smo verovatno sa ovom grupom gde su Grci.

Posted

Igrace Kalinic ako je zdrav. Ako ni on nije zdrav, nije vise ni bitno ko ce sta da igra.

Igrace Bogdan sve.

Posted

Dajte malo pojasnjenja o ovim kvalifikacijama, kad se to igra, ko to igra? Ako sam dobro skapirao EL igraci nece igrati, je l to vazi i za trenere? Ko ce da nas vodi? Je l postoji legitimna sansa da najebemo?

Posted

pa izvucene su te grupe jos ranije

bas neki dan sam hteo komentarisati koliko je slaba ova grupa gde je ceska

gledali su rezultate sa prethodnih ep

srecom pa je upala rusija iz valjda treceg sesira tu (u grupu sa kojom se ukrstaju) pa ce odatle na sp verovatno francuzi, rusi i cesi

Posted

Dajte malo pojasnjenja o ovim kvalifikacijama, kad se to igra, ko to igra? Ako sam dobro skapirao EL igraci nece igrati, je l to vazi i za trenere? Ko ce da nas vodi? Je l postoji legitimna sansa da najebemo?

pa evo imas grupe, tri idu dalje (to je prvi krug) u drugom se ukrstaju ab, cd, ef, gh

i po tri idu na sp

dakle kod nas je grcka iz te "prve lige"

nemci i izraelci kao neki drugi, treci evropski nivo

estonija i gruzija u nekom ludilu mogu napraviti problem, austrija i britanija ni toliko

sve u svemu, cudo bi se trebalo desiti da se ne plasiramo ma ko god da igra

ja sam skoro pitao da li eurokup igraci imaju pravo nastupa ( to bi nam pre svega  dosta znacilo zbog djordjevica i igraca koje je skupio kod sebe), ali nisam dobio odgovor

Posted

Eurocup je valjda ostavio slobodne termine za vreme kad su te kvalifikacije.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Posted

Znaci EL igraci definitivno ne igraju to? 

Kakav kurton od takmicenja - kaznjavas ove koji su bolji i guras losije jer FIBA :isuse: