Moća Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Tu je Bobi pa ne mora Jokara da se cima. Sent from my Le X620 using Tapatalk
copkillah Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Tu je Bobi pa ne mora Jokara da se cima. Sent from my Le X620 using Tapatalk taman, stiže svež i odmoran posle dve godine neigranja košarke
MiddleClass Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Kako vas je Jokic oladio... e moji Srbi, svi se odazivaju, jedino vasima puca...
Kanzas siti zez Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Ja nemam nista da zamerim Jokicu ako resi da ovo leto posveti individualnom radu. U bitnoj fazi karijere je, a ima jos prostora za napredak, i rupa koje treba da popravlja. Mozda to dugorucno bude bolje i za nasu repku. Mnogo je bitnije za tim da se Bjelica oporavi. Na cetvorci imamo rupu ako njega nema,a na pet jos i ima ko da pokrpi. A i on je sa ovom generacijom desetak godina i ovo leto bi trebalo da krunise sve to jednim zlatom. I odsustvo Jovketa moze biti problem, time gubimo oba defanzivna pleja i postavlja se pitanje ko tu rupu moze da zakrpi. Lazic mora biti u repki, kako god da okrenes. Nek ga pozove na pripreme pa onda da vidim ko moze Lazica da izbaci sa priprema. Car je prosao i onu Karijevu selekciju, repka je smesna za to
nisam ja Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Ovo ko kad toma pobedi na izborima pa ljudi pišu kako je to dobro jer sad opozicija ima vremena da se regrupiše.
Jimmy Kowalski Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Ja nemam nista da zamerim Jokicu ako resi da ovo leto posveti individualnom radu. U bitnoj fazi karijere je, a ima jos prostora za napredak, i rupa koje treba da popravlja. Mozda to dugorucno bude bolje i za nasu repku. Da, tri meseca individualnog rada ce propasti ako potom bude igrao EP, posto je poznato da se u repki samo nazaduje..
levi Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Jel ovo ep kvalifikaciono za nešto? Svetsko 2019 valjda ima posebne kvalifikacije
Joe D Posted April 18, 2017 Author Posted April 18, 2017 Da, tri meseca individualnog rada ce propasti ako potom bude igrao EP, posto je poznato da se u repki samo nazaduje.. Ne treba njemu da napreduje, treba mu da dovede kondiciju u pristojno stanje za pocetak sezone.
Jimmy Kowalski Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Igranje za repku nije prepreka za to. Naprotiv..
Joe D Posted April 18, 2017 Author Posted April 18, 2017 Naravno da jeste prepreka, i njemu i svakom drugom.
Kanzas siti zez Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Naravno da jeste prepreka, i njemu i svakom drugom.+1 Zaboravlja se da je Jokic propistio ep pre dve godine, i da je to leto znacajno popravio svoje telo. Bila je prica da je skinuo 14 kilograma.
Goranz Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Štimac i Gagić i to je to. Obojica igraju u životnoj formi, poznaju prilike u Turskoj, neće imati problema sa aklimatizacijom.
Recommended Posts