1 hour ago1 hr Coki je najavio sve NBA igrace za Avgust. Mali Djura je odigrao odlicno ove dve utakmice. Mogao bi od njega da ispadne dobar point forward za reprezentaciju ako ga ne unisti Crvena Zvezda. Edited 1 hour ago1 hr by Micko8
58 minutes ago58 min 54 minutes ago, Djuro said:Dq bismo otisli, sad u ovoj novoj grupi treba biti medju prva 3? I to je sve, onda smo se kvalifikovali?ovo i mene zanima, i gde jevtini cxvarci i kavurma
34 minutes ago34 min 33 minutes ago, theanswer said:Igraće u avgustune verujem ali super ako bude tako.
19 minutes ago19 min 47 minutes ago, Micko8 said:Mali Djura je odigrao odlicno ove dve utakmice. Mogao bi od njega da ispadne dobar point forward za reprezentaciju ako ga ne unisti Crvena Zvezda.Ako je ruza procvetace
14 minutes ago14 min Mi bismo u LA 2028 mogli da sastavimo možda i jači tim nego u Parizu. Do tada će u punoj snazi nadoći Topić, Đurišić, Kusturica, Jović i Bogoljub, a verujem da će i ovi stariji Vasa, Bogdan, Gudura, Jokara, Milutinov jiš uvek biti na visokom nivou. Dobro, možda Vasa ne.
12 minutes ago12 min 2 minutes ago, Nikodije said:Mi bismo u LA 2028 mogli da sastavimo možda i jači tim nego u Parizu. Do tada će u punoj snazi nadoći Topić, Đurišić, Kusturica, Jović i Bogoljub, a verujem da će i ovi stariji Vasa, Bogdan, Gudura, Jokara, Milutinov jiš uvek biti na visokom nivou. Dobro, možda Vasa ne.I sa pokojnim Alempijem