Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Mislim da svi kapiraju da je Alisa sad u tom fazonu, Definitivno. Takoreci, i mi smo u tom fazonu, ne?Je l mozes da se potrudis da napises jedan post na forumu bez da se neopevano proseravas?

• Replies 28.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1216

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

pa vidis da ti prvi ne kapiras... alisa nije u fazonu da prizeljkuje medelju, vec upravo suprotno, zato sto i onako imaju previse neocekivanih premija koje su obecali a ne mogu da ispune... malo prati radnju fabule...

Posted
pa vidis da ti prvi ne kapiras... alisa nije u fazonu da prizeljkuje medelju, vec upravo suprotno, zato sto i onako imaju previse neocekivanih™ premija koje su obecali a ne mogu da ispune... malo prati radnju fabule...
http://lmgtfy.com/?q=sarcasmUspeo si da dodjes na temu gde se svi radujemo zbog pobede i da krenes da pametujesseres uvodeci neke politicke konotacije i fazone koji nisu smesni ni maloumnim pavijanima. Bravo.
Posted

Trenutak tvog fasovanja SZD-a ce biti jedan od najlepsih u istoriji foruma.

Posted
ma naduvate mi se muda, onako svi djuture :fantom:
champagne3.jpg
Posted
ma naduvate mi se muda, onako svi djuture :fantom:
prinudni odmor od 7 dana i 3WP zbog produžene upotrebe sličnog rečnika u komunikaciji.
Posted

znaci, trebalo je da se ceka da frajer nekoga izvrijedja da bi ga se udaljilo?

Posted

Jebote, dodjem da ostavim post cestitke nasim devojkama i vidim opet proseravanje ovoga... daj bre vise sklonite ga odavde

Posted

Bravo za nase kosarkasice. Najvece bravo za Marinu Maljkovic. Niko nije ocekivao ovakav uspeh pre prvenstva.

Posted

Za sat vremena polufinale. Idemo devojkeeee