MeanM@ Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 Kakvu kurtonsku kosarku igra nasa druga (?) garnitura repstcje. Moras 40 min cvrste discipline i rudarenja inace gubis od jbne Britanije. Tuzno je na sta smo spali. Kad kurta i murta glume trenere i stvaraoce talenata.A Sedlaceki i Kuzmanovici drve kako nema suta pre 20 sek i osamnes blokova do izgradjene poz. Bemte kosarkaska igro
*edited by mod Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 I ukratko šta nam treba u naredne tri?
*edited by mod Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 5 minutes ago, Joe D said: jos dve VB ovde i grcka tamo ili turska ovde? Nije strasšno.
theanswer Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 4 minutes ago, *edited by mod said: VB ovde i grcka tamo ili turska ovde? Nije strasšno. Treba Turke i VB da dobijemo kući. U tom slučaju bi verovatno bilo dovoljno i da izgubimo od Grka tamo.
Joe D Posted November 11, 2022 Author Posted November 11, 2022 ima neke varijante krugova i mrzi me sad da racunam, ali trebalo bi da dve pobede rade posao
theanswer Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 Biće jasno u ponedeljak. Nama je bitno da dobijemo Turke i da ih izbacimo direktno. A onda Belgija i Grčka kad završe videće se kakvo je stanje. Btw, ja iz ove grčke ekipe kad sam je video danas, znao sam tačno 2 igrača. Na šta liče ovi prozori. Eno Ameri i Brazil igraju u nekoj sali u Vašingtonu gde nema 100 ljudi, a kamerman zaspao. Snimak ko iz Hemijske škole u Vršcu kad je igrao Hemofarm 1 7
Micko8 Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 Mi nikada nismo dobro igrali te kvalifikacije u kosarci . I mnogo bolji sastavi od ovog su se mucili ili gubili utakmice. Vazno je da se izvukla pobeda.
rock bob Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 (edited) pobede protiv turske i vb su nam dovoljne za sp ako grcka dobije belgiju. u suprotnom moze lako da se napravi 6-4 trougao sa belgijom i grckom gde mi visimo. zato se nadam da ce grci poslati el igrace u belgiju, nisu ni oni sada bezbedni. Edited November 11, 2022 by rock bob
Recommended Posts