Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Hej, putuje se u Cesku.

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

Češke ulice

IMG-f9b370493b1d496d5213587b9c39cbe0-V.jpg

IMG-2be057efa183f1e32c69cd7daa29d399-V.jpg

Meme is born!

2 hours ago, napadaj said:

IMG-f9b370493b1d496d5213587b9c39cbe0-V.jpg

IMG-2be057efa183f1e32c69cd7daa29d399-V.jpg

20220901_192857.jpg

Nama najvise fali siguran suter na dvojci ili trojci koji kad udje u seriju ne masa. Nevidjen peh je da se ne mozemo godinama okupiti u najboljem sastavu. Da je samo Bogdan tu...

Mada  ko zna, mozda neko i poludi neocekivano kao u rep. Sloveniji one godine...

Just now, bags said:

Nama najvise fali siguran suter na dvojci ili trojci koji kad udje u seriju ne masa.

Sto je najjace, Gudura je bukvalno jedan od najboljih na prvenstvu u tom smislu i na tim pozicijama, ali da, Bogdan bi bio doslovno najbolji.

2 hours ago, Nikodije said:

20220901_192857.jpg

Ne kapiram quote haha

6 minutes ago, Milošica said:

Sto je najjace, Gudura je bukvalno jedan od najboljih na prvenstvu u tom smislu i na tim pozicijama, ali da, Bogdan bi bio doslovno najbolji.

Meni je on choker oduvek ... Nisam gledao otkad se vratio u evropu ali kad on opali u kljucnim momentima moj mozak vec isprojektuje sliku prvog obruca. :(

Edited by bags

• Author

svasta je on, ali choker nikad nije bio.

Edited by Joe D

5 minutes ago, bags said:

Meni je on choker oduvek ... Nisam gledao otkad se vratio u evropu ali kad on opali u kljucnim momentima moj mozak vec isprojektuje sliku prvog obruca. :(

Ja kao navijac Partizana imam drugacija iskustva, nazalost :D

I on kao i Vasa zapravo bas vole odgovornost. Kao sto je Miloje pricao za Vasu, i Gudura se najbolje snadje kada mu das veliku ulogu i slobodu, prosto psiholoski, da ne razmisljaju da ce posle jednog promasaja zaglaviti klupu. Otud njihove lose igre za repku u nekim ranijim ciklusima, kada su (opravdano) Teo i Bogdan bili ispred njih.

Edited by Milošica

Gudura s 20 godina resavao EL tekme i tekme za titule

Nisam ga dugo gledao, nadam se da ce imati super prvenstvo i da se popravio pre svega u odbrani i donosenju odluka, tu je pre bio pakao 

2 minutes ago, Plajvi said:

Gudura s 20 godina resavao EL tekme i tekme za titule

Nisam ga dugo gledao, nadam se da ce imati super prvenstvo i da se popravio pre svega u odbrani i donosenju odluka, tu je pre bio pakao 

Popravio se i u odbrani i u donosenju odluka(posle Jokica i Kalinica je najzrelije izgledao).

Edited by Milošica

16 minutes ago, Milošica said:

Ja kao navijac Partizana imam drugacija iskustva, nazalost :D

A ja navijam za KK Derventu... :fantom:

Ne secam se ja nekih ubitacnih Gudurinih partija ali dobro... Neka sad proradi bice mu oprosteno...

25 minutes ago, Joe D said:

svasta je on, ali choker nikad nije bio.

Sem kada igra za reprezentaciju, tu izgelda kao najgori igrac takmicenja. Bas je jezivo izgledao, ima neku mentalnu blokadu i nadam se da je to prevazisao. 

On i Vasa su kljuc, jos uvek nisu pokazali da mogu da odigraju na nivou na kom su bili u klubovima.  

Edited by Кристофер Лумумбо