John Coltrane Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 Al je ovo očajno, jbt. Smislenu akciju ne možemo da porodimo.
arheolog1981 Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 Ovo je ispod svakog nivoa jadnosti, uspeli su i košarku da mi zgade. Potpuno bez igre, bez ideje. S Hrvatima ćemo mi u ligu malih nacija vrlo uskoro Sent from my DN2103 using Tapatalk
Joe D Posted July 4, 2022 Author Posted July 4, 2022 da li zaista postoji neko ko je video sastav za ove utakmice da je verovao da je to ekipa koja moze da igra pristojnu kosarku?
arheolog1981 Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 Ako ste mazohisti gledajte strim na spostshub.stream. Jedini je strim Belgije i Srbije, ne možete omašiti. Riba briljira. Prvo mi dođe da oči isperem varikinom od ove košarke a onda uši od njenog komentara Sent from my DN2103 using Tapatalk
levi Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 On 30.6.2022. at 18:59, J.R. Cash said: Not sure if Sedlacek or Kuzmanovic. Samo o pametnim faulovima prica. Kuzmanović bar priča o pametnim faulovima. Sedlaček obrnuo igricu, na prošloj utakmici je žalio što nismo ni jednom faulirali za bacanja, a sada što nemamo ni jedan faul na šutu za 3 :/
Profesionalac Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 8 minutes ago, fandorin said: Koja je tačno poenta pozivanja Todorovića? Mislim da je jedini kriterijum bio dostupnost. Ko bi mogao da uskoči? Anđušić povređen, Dobrić i Nedović isto? Jović bivši igrač. Ne znam jel vašeg Lazarevića stavljao na spisak? Dosta ga je tužno gledati nakon povrede
pbg12345 Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 3 minutes ago, Joe D said: da li zaista postoji neko ko je video sastav za ove utakmice da je verovao da je to ekipa koja moze da igra pristojnu kosarku? a jbg i u ovom sastavu, mi smo individualno dosta bolji plus bolji trener(strucni stab ), plus igras kuci, jebem mu mater, ne bi trebalo bas da se raspadamo
Heaviside Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 (edited) Šta da priča mučenik? Ima izbor između bezveznih fraza i konstaticije da je ovo katastrofa i da po tom pitanju ne može ništa da se uradi. Edited July 4, 2022 by Heaviside
Heaviside Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 (edited) 1 minute ago, pbg12345 said: a jbg i u ovom sastavu, mi smo individualno dosta bolji plus bolji trener(strucni stab ), plus igras kuci, jebem mu mater, ne bi trebalo bas da se raspadamo Oni su loša ekipa, mi skup loših pojedinaca, boljih nego što ih oni imaju ali i dalje loših. Edited July 4, 2022 by Heaviside
Joe D Posted July 4, 2022 Author Posted July 4, 2022 1 minute ago, pbg12345 said: a jbg i u ovom sastavu, mi smo individualno dosta bolji plus bolji trener(strucni stab ), plus igras kuci, jebem mu mater, ne bi trebalo bas da se raspadamo mi u ovom sastavu imamo gomilu polupenzionera, rekovalescenata, propalih talenata, igraca koji su jedva videli parket cele sezone i slicno. nama je avramovic igrac koji je imao najbolju sezonu, kuridza verovatno iza njega, ali i oni su uspeli da se povrede. i sad ti treba od toga da napravis nesto za nedelju dana. mi stalno mislimo da smo bogom dani zato sto smo srbija, ne ide to tako.
fandorin Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 8 minutes ago, Profesionalac said: Mislim da je jedini kriterijum bio dostupnost. Ko bi mogao da uskoči? Anđušić povređen, Dobrić i Nedović isto? Jović bivši igrač. Ne znam jel vašeg Lazarevića stavljao na spisak? Dosta ga je tužno gledati nakon povrede Doduše, i to je tačno. Španija izgubila od Gruzije
Recommended Posts