Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

• Replies 28.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1217

• goofs

1015

• pbg12345

963

Posted

Al je ovo očajno, jbt. Smislenu akciju ne možemo da porodimo. 

Posted

Ovo je ispod svakog nivoa jadnosti, uspeli su i košarku da mi zgade. Potpuno bez igre, bez ideje. S Hrvatima ćemo mi u ligu malih nacija vrlo uskoro

Sent from my DN2103 using Tapatalk

Posted

Svetislav drži Bobana za poslednju odbranu wtf. 

Posted

da li zaista postoji neko ko je video sastav za ove utakmice da je verovao da je to ekipa koja moze da igra pristojnu kosarku? 

Posted

Ako ste mazohisti gledajte strim na spostshub.stream. Jedini je strim Belgije i Srbije, ne možete omašiti. Riba briljira. Prvo mi dođe da oči isperem varikinom od ove košarke a onda uši od njenog komentara

Sent from my DN2103 using Tapatalk

Posted
On 30.6.2022. at 18:59, J.R. Cash said:

Not sure if Sedlacek or Kuzmanovic. Samo o pametnim faulovima prica.

Kuzmanović bar priča o pametnim faulovima. Sedlaček obrnuo igricu, na prošloj utakmici je žalio što nismo ni jednom faulirali za bacanja, a sada što nemamo ni jedan faul na šutu za 3   :/

Posted
8 minutes ago, fandorin said:

Koja je tačno poenta pozivanja Todorovića?

Mislim da je jedini kriterijum bio dostupnost. Ko bi mogao da uskoči? Anđušić povređen, Dobrić i Nedović isto? Jović bivši igrač. Ne znam jel vašeg Lazarevića stavljao na spisak?

Dosta ga je tužno gledati nakon povrede

Posted
3 minutes ago, Joe D said:

da li zaista postoji neko ko je video sastav za ove utakmice da je verovao da je to ekipa koja moze da igra pristojnu kosarku? 

a jbg i u ovom sastavu, mi smo individualno dosta bolji

plus bolji trener(strucni stab :fantom:), plus igras kuci, jebem mu mater, ne bi trebalo bas da se raspadamo

Posted (edited)

Šta da priča mučenik? Ima izbor između bezveznih fraza i konstaticije da je ovo katastrofa i da po tom pitanju ne može ništa da se uradi. 

Edited by Heaviside
Posted (edited)
1 minute ago, pbg12345 said:

plus bolji trener(strucni stab :fantom:), plus igras kuci, jebem mu mater, ne bi trebalo bas da se raspadamo

Oni su loša ekipa, mi skup loših pojedinaca, boljih nego što ih oni imaju ali i dalje loših.

Edited by Heaviside
Posted
1 minute ago, pbg12345 said:

mi u ovom sastavu imamo gomilu polupenzionera, rekovalescenata, propalih talenata, igraca koji su jedva videli parket cele sezone i  slicno. nama je avramovic igrac koji je imao najbolju sezonu, kuridza verovatno iza njega, ali i oni su uspeli da se povrede. i sad ti treba od toga da napravis nesto za nedelju dana. mi stalno mislimo da smo bogom dani zato sto smo srbija, ne ide to tako. 

Posted
8 minutes ago, Profesionalac said:

Mislim da je jedini kriterijum bio dostupnost. Ko bi mogao da uskoči? Anđušić povređen, Dobrić i Nedović isto? Jović bivši igrač. Ne znam jel vašeg Lazarevića stavljao na spisak?

Dosta ga je tužno gledati nakon povrede

Doduše, i to je tačno. 

Španija izgubila od Gruzije