Joe D Posted June 30, 2022 Author Posted June 30, 2022 mene zivo zanima od cega je milutinov umoran, na primer. ili guduric. 2
garmonbozia Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Ili Micić, Lučić, Kalinić, ne znam ni ko sve više fali. Ovo su dve utakmice, a u pičku materinu. ovamo Luka i Dragić sa 50 godina igraju i razbijaju 2
John Coltrane Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 3 minutes ago, Joe D said: mene zivo zanima od cega je milutinov umoran, na primer. ili guduric. Zar on nije imao neku povredu početkom juna? Kačio je neko klip, išao na kucanje protiv Darušafake su igrali, popio bananu i jebeno pao. Valjda stradalo koleno.
Heaviside Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 I Vasa je odavno završio jedino ako ga povreda zeza. Nedović i Jović završili pre desetak dana, ne bi ni njima ništa bilo da su odradili koji lagani trening i odigrali ovo. Pa Lučić, Kalinić i tako dalje. Mislim, Letonija je bila skoro kompletna tako da može sigurno. 1
Joe D Posted June 30, 2022 Author Posted June 30, 2022 ziv i zdrav, odigrao finalnu seriju turskog prvenstva, bio u top formi. 2 1
Filozof manijak Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Sad se Kari sa setom seća vremena kad je Radmanu davao bananu.
Milošica Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 3 minutes ago, Joe D said: ziv i zdrav, odigrao finalnu seriju turskog prvenstva, bio u top formi. Jebiga, Avramovic je glavni krivac. Btw, koji je car Davidovac. 1
pbg12345 Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 bolje da je pecarskog ostavio u ekipi umesto ovh centara ucinak u odbrani bi bio isti, ali bi makar ubacio 3-4 trojke i nesto iz skoka u napadu bas su tuzni bili 1
johan nagel Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Мени је то најјача прича, значи ти ладиш јаја чекајући да ти неко други обезбеди учешће на светском, а онда кад ти га тај неко ко је такође могао да лади муда негде на Малдивима као и ти - обезбеди, е ти онда одлучиш да играш а овај га издува. Ајде кад су они прозори и физички не можеш ал ово је спрдња. Због тога лично овим момцима не замерам ништа све и да изгубе све могуће утакмице. 7
pbg12345 Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 pesic je za pokusevskog rekao da je problem klub koji nema obavezu da ga pusti za kvalifikacije ne znam dal slicno vazi za jokica i ona cuvena osiguranja ali opet, ako igra doncic to onda pada u vodu
Heaviside Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Ma bezveze skroz, čak ni termin nije toliko loš. Nije da ih zovu da izrone iz mora nego su se taman završila prvenstva. 2
Joe D Posted June 30, 2022 Author Posted June 30, 2022 1 minute ago, pbg12345 said: pesic je za pokusevskog rekao da je problem klub koji nema obavezu da ga pusti za kvalifikacije ne znam dal slicno vazi za jokica i ona cuvena osiguranja ali opet, ako igra doncic to onda pada u vodu ma kakav problem osiguranja, sviranje kurcu. pa boban je pod ugovorom jos uvek. jokic ocigledno nece da se cima za ove kvalifikacije, pokusevski mora da se pojavi na letnjoj ligi. 3
Heaviside Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 3 minutes ago, pbg12345 said: pesic je za pokusevskog rekao da je problem klub koji nema obavezu da ga pusti za kvalifikacije ne znam dal slicno vazi za jokica i ona cuvena osiguranja ali opet, ako igra doncic to onda pada u vodu Dobro sad, Dončić ima malkice veći leverage od Pokua kada razgovora sa klubom, sve i da su ovi u obavezi da ga puste ako insistira.
goofs Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 3 minutes ago, pbg12345 said: pesic je za pokusevskog rekao da je problem klub koji nema obavezu da ga pusti za kvalifikacije ne znam dal slicno vazi za jokica i ona cuvena osiguranja ali opet, ako igra doncic to onda pada u vodu Boban je igrao, uostalom, sezona je gotova, nemaju trening kampova, igraci bi trebalo da mogu da igraju ako hoce. Doncic nije merodavan posto je faca, sta god on da odluci Dalas mora da slusa.
Heaviside Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 1 minute ago, Joe D said: ma kakav problem osiguranja, sviranje kurcu. pa boban je pod ugovorom jos uvek. jokic ocigledno nece da se cima za ove kvalifikacije, pokusevski mora da se pojavi na letnjoj ligi. Osiguranje nije sigurno problem, izjavio je Kari da je savez spreman svakome da plati osiguranje.
Recommended Posts