J.R. Cash Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Naravno da u sledecom prozoru, kad mozda i skupimo najbolji tim, igramo doma sa Britanijom i gostujemo Grckoj. I naravno da cemo to zavrsiti sa 1-1 sto bismo imali i sa ovim timom. Dok ce nam odlucujuce utakmice sa Turskom ce igrati Ristic i Dejan Todorovic. Pas mater!
Mark Rothko Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Znači borba mi ili Turci. Ukoliko nismo u stanju da dobijemo Atamanovu i Larkinovu Tursku, onda ni ne zaslužujemo da idemo na SP. Crni Svetislave.
J.R. Cash Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 4 minutes ago, MiddleClass said: Sto Pantera nije zvao? :Sveizgubilidabogda: Sto Kalinic nije dosao?
Joe D Posted June 30, 2022 Author Posted June 30, 2022 vi ste stvarno ocekivali da mi u ovom sastavu mozemo bilo koga da dobijemo? ako izvucemo pobedu protiv belgije, mozemo da slavimo.
Heaviside Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Ovo sad nije ni bio prozor i opet očajan odziv. Mogli su da se skupe neki od glavnih igrača za ovu utakmicu, ovo nam mnogo komplikuje situaciju.
J.R. Cash Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 2 minutes ago, Heaviside said: Ovo sad nije ni bio prozor i opet očajan odziv. Mogli su da se skupe neki od glavnih igrača za ovu utakmicu, ovo nam mnogo komplikuje situaciju. Morali su da se odazovu, al verovatno niko ni ne gleda duze od par utakmica unapred. Kad bude stani-pani, niko nece moci da se odazove.
Lord Stef Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Nije ni prvo poluvreme bilo dobro, ali smo plivali na Aleksin hustle i sto su oni promasili jedno 8 potpuno otvorenih trojki.Samo na 7-3 su imali 3 otvorene, braca po jednu i Kurucs cini mi se. Ne mere to. 1
John Coltrane Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 17 minutes ago, Milošica said: Mnogo si jadan covek. Na svakoj temi iz tvojih postova izbija nezdrava pristrasnost. Tako možeš da se obraćaš onome ko te vaspitao. Avramović je imao 15 promašenih šuteva večeras, forsirao je kao da je Stef Kari, u najmanju ruku. 1
Milošica Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 (edited) 20 minutes ago, Milošica said: Mnogo si jadan covek. Na svakoj temi iz tvojih postova izbija nezdrava pristrasnost. Izvini za ovo, ali ipak, smanji dozivljaj EDIT: @John Coltrane Bukvalno sam poslao post trenutak pre nego sto sam video odgovor Hladne glave ces mozda ukapirati sustini posta. Edited June 30, 2022 by Milošica
Heaviside Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Just now, J.R. Cash said: Morali su da se odazovu, al verovatno niko ni ne gleda duze od par utakmica unapred. Kad bude stani-pani, niko nece moci da se odazove. Gleda Kari, kuka gde god stigne da smo u opasnosti da se ne kvalifikujemo za SP na jubilej 100 godina košarke u Srbiji, da su mu ove kvalifikacije najveći izazov u karijeri itd. Sigurno cima igrače i predočava im situaciju ali jbg...
J.R. Cash Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 Za to vreme za Sloveniju pored Dragica i Doncica igra i Majk Tobi. Verovatno nije imao sta da radi. 2
garmonbozia Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 1 minute ago, Milošica said: Hladne glave ces mozda ukapirati sustini posta. Neće za to treba imati dva grama mozga 1
garmonbozia Posted June 30, 2022 Posted June 30, 2022 (edited) 1 minute ago, J.R. Cash said: Za to vreme za Sloveniju pored Dragica i Doncica igra i Majk Tobi. Verovatno nije imao sta da radi. I useravaju Hrvate Edited June 30, 2022 by garmonbozia
Recommended Posts