Milošica Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 A koji je tip igrača bio Zdovc? Ima sigurno na yt, ali voleo bih i ovako da pročitam od nekoga. Ćale mi je toliko pričao o svima da sam za njega zaboravio šta je pričao
radisa Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 1 minute ago, Milošica said: A koji je tip igrača bio Zdovc? Ima sigurno na yt, ali voleo bih i ovako da pročitam od nekoga. Ćale mi je toliko pričao o svima da sam za njega zaboravio šta je pričao Fantastičan šuter, visok 2 metra, kao Danilović, samo malo manje brz i eksplozivan... Bio klasa... 1
pbg12345 Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 3 minutes ago, Milošica said: Pakao. Tu se uvek (logicno jbg) potenciraju drazen, kukoc, divac... A zaboravi npr uloga zdovca,savica, pa i stojka u odbrani Savic nista drugo da nije samo ulogom protiv sabonisa je jako bitan Plus cinjenica koliko su uigrani bili, jos od juniorskih dana, plus mnogi u klubovima i naravno seniorska reprezentacija sa sve vrhunskim trenerskim radom Nevidjen nivo uigranosti za sadasnje pojmove u reprezentativnom smislu 1
BWA Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 1 minute ago, Milošica said: A koji je tip igrača bio Zdovc? Ima sigurno na yt, ali voleo bih i ovako da pročitam od nekoga. Ćale mi je toliko pričao o svima da sam za njega zaboravio šta je pričao Defanzivac, odličan timski igrač, racionalan, hladnokrvan, dobar asistent. Potvrđivao je sve stereotipe o Slovencima. 1 1 1
Joe D Posted October 5, 2021 Author Posted October 5, 2021 Nema ni jednog trenutka u poslednjih 30 godina da ekipa bivse juge ne bi bila jaka kao crna zemlja. 3
Milošica Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 (edited) Bilo bi interesantno sada napraviti 12 Pre svega pod košem, da se nađe mera između individualnog kvaliteta i funkcionalsti. Edited October 5, 2021 by Milošica
goofs Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 32 minutes ago, pbg12345 said: U idealnoj situaciji Zdovc/djordjevic Drazen/danilovic Kukoc/paspalj Radja/savic Divac/stojko Ima beskonacno mogucnosti za kombinovanje Vasa/Teo Luka/Bogdan Bogdan/Luča (?) Saric/Kalina Jokic/Vucevic Ko bi pobediJo na dva koša? 1
pbg12345 Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 10 minutes ago, Joe D said: Nema ni jednog trenutka u poslednjih 30 godina da ekipa bivse juge ne bi bila jaka kao crna zemlja. Naravno, "previse" je talenta Ipak ima oscilacija, a i ta generacija je imala priliku taj kvalitet i da pokaze
Milošica Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 (edited) @goofs Nurkić, Zubac, Milutinov, Mirotić Edited October 5, 2021 by Milošica
radisa Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 23 minutes ago, radisa said: Fantastičan šuter, visok 2 metra, kao Danilović, samo malo manje brz i eksplozivan... Bio klasa... @Milošica Sorry, ja mislio da pitaš za Komazeca... Zdovc je bio odbrambeni grač, prevashodno... ALi strašan odbrambeni igrač... Verovatno najbolji van NBA početkom 90ih... Uzeo Ligu Šampiona sa Božom i limožom, kada su on i izvesni Young davali oko 40 poena zajedno a ostatak ekipe ako ubaci 15 pobeda sigurna... 2 1
pbg12345 Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 3 minutes ago, goofs said: Vasa/Teo Luka/Bogdan Bogdan/Luča (?) Saric/Kalina Jokic/Vucevic Ko bi pobediJo na dva koša? jebeno To malopre rekoh, pored tog vrhunskog kvaliteta ona ekipa je imala i neverovatan nivo uigranosti Sad, naravno jbg, da su okolnosti drugacije i ovi bi igrali zajedno
pbg12345 Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Just now, radisa said: @Milošica Sorry, ja mislio da pitaš za Komazeca... Zdovc je bio odbrambeni graš, prevashodno... ALi strašan odbrambeni igrač... Verovatno najbolji van NBA početkom 90ih... Uzeo Ligu Šampiona sa Nožom i limožom, kada su on i izvesni Young davali oko 40 poena zajedno a ostatak ekipe ako ubaci 15 pobeda sigurna... On se tako dozivljavao jer je pored sebe u repki imao napadacke ale U klubovima je itekako i sam trpao
radisa Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 1 minute ago, pbg12345 said: On se tako dozivljavao jer je pored sebe u repki imao napadacke ale U klubovima je itekako i sam trpao Pa u tom Limožu je bio druga napadačka opcija, ali nije da su imali i treću... Bio je on Ok u napadu, i više od toga, mislim, on je u repki 91 bio prvi play, ako me sećanje ne vara, o čemu da pričamo tu, ali je bio tad na vrhuncu svate, da tako kažem u odbrani... Mislim, mi pričamo reprezentacij države, gde iz trostrukog uzastopnog prvaka evrope, 1991, igraju samo dva igrača... Sreta, Peras, Tabak nisu mogoli ni da posmilse da igraju u repki tada, a prva dvojica su bili 3 puta prvaci Evrope, uzastopno, i to ne kao statisti neki, nego riljali za sve pare... 1
pacey defender Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 I sledeceg leta jos jedna evopska titula, iz kog tima bi plafon dvojica usli u repku i to kao backup opcije.
levi Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Zdovc je za tu generaciju bio ono što je Saša Obradović bio za SRJ Mada će sad verovatno trebati neko da objasni kakav je bio Obradović 1 4
Recommended Posts