Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

12 minutes ago, Jumanji said:

Ma sta rece.

Prvo, ne moze odmah da mu opravdanje ili alibi bude narod, jer kako je rekao ispada da igraju zbog naroda, sto nije tacno. Nemoj da se pravimo nemusti i neuki ovde, i naravno da se zna se da je narod najveci navijac reprezentacije, a njemu moze da bude samo zao zbog nas. 

I drugo, Divac je OSVOJiO medalju i posvetio narodu, to rade mnogu sportisti, i to je divno. A ta '95. je bila izuzetno važna i simbolicna po mnogo cemu. Sada zivimo u zlatnom dobu, ako nisi znao kako je ovde.

Otkud tebi da mu je narod bio opravdanje? Rekao je da mu je žao što su razočarali narod. A zbog “naroda” i igraju reprezentacije. Klubovi igraju zbog publike, a reprezentacije zbog naroda…

1 hour ago, goofs said:

Ozbiljno su podbacili strucni stab i savez, jer su pekli razanj dok je zec bio u sumi, gradili ekipu za igre, a ne za kvalifikacije. Morali su se izmuljati tu jos neki igraci koji su spremniji i u boljoj formi. Jedina dva cista plusa sa ovog turnira za mene su Petrusev i Dobric, a to cini mi se puno govori o ostatku pevca.

Zasto savez? Sve sto je do njih, uradjeno je. Boljih i spremnijih igraca od ovih nema..

6 minutes ago, Fins fleet said:

Jeste steta pre svega za Tea i Bjelicu, kojima je ovo bila verovatno poslednja prilika za jos jednu olimpijsku medalju.

Kako misliš još jednu medalju? Bjelica nikad nije igrao na OI. 2008 i 2012 nismo učestvovali, 2016 je on bio povređen i sad opet ne učestvujemo.

1 hour ago, Joe D said:

samo ne treba praviti dramu oko ovoga. evo bjelica kuka nestacemo za 5 godina ako se ne uozbiljimo. daj ne seri prijatelju, nestajemo posle svakog poraza od kad ja pratim kosarku, pa nikako da nestanemo. svi nazad na svoj posao, i sledece godine budi spremniji i odigraj bolje. nije ovo nikakva propast srpske kosarke

Nece se nikad prestati sa dramljenjem i mracenjem. To je mnogima omiljena zanimacija. Svaki neuspeh dodje ko porucen da se ponovi prica o drasticnim rezovima koje niko nema muda da napravi, da se najure neradnici u savezu, igraci primadone... A i kada se napravi neki dobar rezultat i osvoji medalja, opet ce isti reci da taj uspeh samo maskira katastrofalan rad u savezu, klubovima, mladjim kategorijama... i da uzivamo dok mozemo, jer kad odu u penziju tih nekoliko igraca koji nose repku sledi potop, a zamena nema ni na vidiku.. 

24 minutes ago, Fins fleet said:

Kojih drugih pogodnosti?

Стандардне погодности једног професионалног спортисте.. Радиш оно што (требало би) волиш, мало тренинг, мало утакмица, маса слободног времена, пун банковни чунра, лепе и лаке жене, популарност (што може да буде и негативно) и још много тога што не би окусио да си се родио неких 60ак година раније ал ти сад тај сурови професионални спорт то доноси јбг.

17 minutes ago, omiljeni said:

Kako misliš još jednu medalju? Bjelica nikad nije igrao na OI. 2008 i 2012 nismo učestvovali, 2016 je on bio povređen i sad opet ne učestvujemo.

Dobro, za jos jednu medalju jebo ga ti. Previse sam mator da pamtim sastave reprezentacija iz svake godine, posle 2-3 decenije sve se stopi.

4 minutes ago, Fins fleet said:

Dobro, za jos jednu medalju jebo ga ti. Previse sam mator da pamtim sastave reprezentacija iz svake godine, posle 2-3 decenije sve se stopi.

igramo na OI jednom u 20 godina, a ti nemoš da upamtiš sastav tima? šta bi bilo da navijaš za španiju litvu argentinu ili tako neke što su čru košarkaška velesila?

10 minutes ago, omiljeni said:

igramo na OI jednom u 20 godina.

Ne zezaj,vi igrate stalno:D

Edited by Cash

1 hour ago, Hamlet Strašni said:

Otkud tebi da mu je narod bio opravdanje? Rekao je da mu je žao što su razočarali narod. A zbog “naroda” i igraju reprezentacije. Klubovi igraju zbog publike, a reprezentacije zbog naroda…

Smetalo mi je sinoc sve i njihova pravdanja i posipanja pepelom i snishodljivost, sve bas. 

Uostalom, ne zanima me ko je kriv,  niti pojedinacno, niti kome pukao misic (mislim da ne bi mogao Vasa da hoda u tom slucaju, al ajd), niti da li je Kokoskov greska ili ne... samo ono sto vidim na terenu.  Poraz necu nikad, ponavljam nikad  da zamerim, no ono bez srca i duse muljanje, na silu neko tripovanje (sta bi tek bilo da Danila nije hteo sut), dakle kada ne ostavis svoje srce na terenu, a bar ta reprezentacija (mislim generalno na kosarkasku) imala mnogo slavnije dane po tom pitanju, e onda tu malokrvnist ne prastam nikako. I sta mi se izvinjava onda?

Svasta se vec prica po kuloarima, i to dovoljno govori, kada nema onog cuvenog zajednistva, pa recimo kao te pominjane '95. i kasnije, nema ni rezultata, mnogo puta dokazano do sada. U svim sportovima. E zasto je to tako, drugo pitanje. Verovatno ima veze i sa Savezom i sa selektorom i sa svima na kraju. Svi su krivi za ovaj neuspeh, a jeste veliki neuspeh.

Edited by Jumanji

Pravićemo ćelavu prevaru od blata (nisam čitao unazad pa ne znam da li je je to već neko napisao). Ovoj reprezentaciji je nedostajao autoritet i harizma ćelavog da povuče ekipu. Svi su mi bili nekako isceđeni i malokrvni kad nije išlo, na čelu sa Kokoškovim

• Author

ma ne bi im mi nista zamerili, ali kad god izgube uvek iste price: ne trude se, atmosfera ne valja, kuloari, picke materine... 

• Author

video naslov u linku, i nema sanse to da procitam. 

9 minutes ago, Jumanji said:

Uostalom, ne zanima me ko je kriv,  niti pojedinacno, niti kome pukao misic (mislim da ne bi mogao Vasa da hoda u tom slucaju, al ajd), niti da li je Kokoskov greska ili ne... samo ono sto vidim na terenu. 

Uf sad, nije isto kad ti pukne i kad ti naprsne misic, njemu se verovatno desilo ovo drugo. Sa tim moze da se hoda, moze i da se trenira cak i igra pod bolovima, ali sebi radis medvedju uslugu jer nisi dovoljno mobilan, a i oduzavas oporavak.

4 minutes ago, Joe D said:

video naslov u linku, i nema sanse to da procitam. 

naslov nema veze sa tekstom ko i uvek