June 17, 20213 yr onaj lik što je head coach u Nuggetsima je pomoćnik Kokoškovu. dal će on doći da radi malo sa Raduljom, Birčevičiusom i drugarima ili je i on odjavio?
June 17, 20213 yr Nikada ne bih navijao ni za Kingse, ni za Denver, ni za Atlantu da neko od nasih nije clan tima. Jbt, navijao sam i za Sarlot kad je Divac bio tamo.
June 17, 20213 yr 16 minutes ago, omiljeni said: onaj lik što je head coach u Nuggetsima je pomoćnik Kokoškovu. dal će on doći da radi malo sa Raduljom, Birčevičiusom i drugarima ili je i on odjavio? Ma to je bila patka, svi nesto mrljavili da je ponudjeno ali mislim da nikad nije prihvatio.
June 17, 20213 yr na sajtu saveza objavljeno https://kss.rs/eng_new/denver-head-coach-mike-malone-joins-the-national-team-of-serbia/ Suzi se ne bi zajebavala sa takvim stvarima
June 17, 20213 yr 1 hour ago, Joe D said: plamli se odazivao kad ujka sem pozove Neko je Jokic, neko Plamli..
June 17, 20213 yr 6 minutes ago, omiljeni said: na sajtu saveza objavljeno https://kss.rs/eng_new/denver-head-coach-mike-malone-joins-the-national-team-of-serbia/ Suzi se ne bi zajebavala sa takvim stvarima
June 17, 20213 yr Eto, neko se polomi da ode na OI, pa makar i ovako na mala vrata, a neko neće i kad mu prostru crveni tepih.
June 17, 20213 yr 11 hours ago, Filozof manijak said: Bilo bi vrh kada bi tako odjebao i upravu Denvera, došao u Sombor da tera sulke i igra za KK Trudbenik iz Kljajićeva. Tako da ne, on ne radi šta mu se radi svuda, nego samo tamo gde mu se može Kad Trudbenik bude plaćao 30M$ po sezoni, eto njega, ne sumnjaj. Ja ne mogu da verujem da vi još drvite oko ovog jbt. Čovek vredi 150M$, potencijalno duplo više - jedinu obavezu ima prema sebi i svojoj porodici, čitaj - da bude zdrav i taj potencijalni super max ostvari. Bolela bi me ona stvar (kurac) jedno 300X više nego njega da se za džaba lomim s mediokritetima dva meseca, nakon što sam skoro pa baš takvu gomilu na leđima odveo do polufinala NBA. I ne može me niko razuveriti da bi 90% forumskih razočarenika postupilo apsolutno isto. Samo se nadam da će i Bogdan iskulirati. Čovek je pod dobrim ugovorom i u dobrim igračkim godinama, za njegovo dobro se nadam da će uhvatiti odmora za novu sezonu.
June 17, 20213 yr hteo Malone da se ogrebe za nacionalnu penziju a sad kad više nema Jokare onda će i on da tetki odnese lek Nate McMillan još uvek nema reprezentativni angažman. Suzi reaguj!
June 17, 20213 yr 2 minutes ago, omiljeni said: Nate McMillan još uvek nema reprezentativni angažman. Suzi reaguj! Ima i predispoziciju. Zvaćemo ga Milan.
June 17, 20213 yr Kad Trudbenik bude plaćao 30M$ po sezoni, eto njega, ne sumnjaj. Ja ne mogu da verujem da vi još drvite oko ovog jbt. Čovek vredi 150M$, potencijalno duplo više On sledeće godine potpisuje supermax na 241 milion dolara, najveći ugovor u istoriji NBA.
June 17, 20213 yr Meh. Pat Mahomes moze da ga kupi iz malog dzepa.Jos sezona od samo 4 meseca pa 8 meseci odmora. Plus te niko ne smara za olimpijske igre. To je zivot dostojan zivljenja, a ne ova robija sto se Jokara zlopati.