Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

onaj lik što je head coach u Nuggetsima je pomoćnik Kokoškovu. dal će on doći da radi malo sa Raduljom, Birčevičiusom i drugarima ili je i on odjavio?

• Replies 28.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Nikada ne bih navijao ni za Kingse, ni za Denver, ni za Atlantu da neko od nasih nije clan tima. Jbt, navijao sam i za Sarlot kad je Divac bio tamo.

• +1 3
Posted
16 minutes ago, omiljeni said:

onaj lik što je head coach u Nuggetsima je pomoćnik Kokoškovu. dal će on doći da radi malo sa Raduljom, Birčevičiusom i drugarima ili je i on odjavio?

Ma to je bila patka, svi nesto mrljavili da je ponudjeno ali mislim da nikad nije prihvatio.

Posted
1 hour ago, Joe D said:

plamli se odazivao kad ujka sem pozove

Neko je Jokic, neko Plamli..

• Haha 3
Posted

Eto, neko se polomi da ode na OI, pa makar i ovako na mala vrata, a neko neće i kad mu prostru crveni tepih. 

Posted
11 hours ago, Filozof manijak said:

Bilo bi vrh kada bi tako odjebao i upravu Denvera, došao u Sombor da tera sulke i igra za KK Trudbenik iz Kljajićeva.  Tako da ne, on ne radi šta mu se radi svuda, nego samo tamo gde mu se može 

Kad Trudbenik bude plaćao 30M$ po sezoni, eto njega, ne sumnjaj.

Ja ne mogu da verujem da vi još drvite oko ovog jbt. Čovek vredi 150M$, potencijalno duplo više - jedinu obavezu ima prema sebi i svojoj porodici, čitaj - da bude zdrav i taj potencijalni super max ostvari. Bolela bi me ona stvar (kurac) jedno 300X više nego njega da se za džaba lomim s mediokritetima dva meseca, nakon što sam skoro pa baš takvu gomilu na leđima odveo do polufinala NBA. I ne može me niko razuveriti da bi 90% forumskih razočarenika postupilo apsolutno isto.

Samo se nadam da će i Bogdan iskulirati. Čovek je pod dobrim ugovorom i u dobrim igračkim godinama, za njegovo dobro se nadam da će uhvatiti odmora za novu sezonu.

Posted

hteo Malone da se ogrebe za nacionalnu penziju a sad kad više nema Jokare onda će i on da tetki odnese lek

Nate McMillan još uvek nema reprezentativni angažman. Suzi reaguj! 

Posted
2 minutes ago, omiljeni said:

Nate McMillan još uvek nema reprezentativni angažman. Suzi reaguj! 

Ima i predispoziciju.

Zvaćemo ga Milan.

• Haha 1
Posted

Kad Trudbenik bude plaćao 30M$ po sezoni, eto njega, ne sumnjaj.

Ja ne mogu da verujem da vi još drvite oko ovog jbt. Čovek vredi 150M$, potencijalno duplo više
On sledeće godine potpisuje supermax na 241 milion dolara, najveći ugovor u istoriji NBA.
Posted

Koji će mu kurac toliko para

• +1 1
  • Haha 2
Posted

prvi sportista koji je zaradio pare. 

Posted

Meh. Pat Mahomes moze da ga kupi iz malog dzepa.
Jos sezona od samo 4 meseca pa 8 meseci odmora. Plus te niko ne smara za olimpijske igre. To je zivot dostojan zivljenja, a ne ova robija sto se Jokara zlopati.

• +1 1
  • Haha 1