Venom Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Dobio je zuljeve na prstevima od objasnjavanja i sad ne moze dalje, mora da odustane, a ti neces da ga ispostujes. To je problem. Dakle, molim te prestani, dobice covek i probleme s disanjem, a kad se to desi ni problemi u glavi nisu daleko.
189- Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 da ne zaboravimo i ovogodisnji sangaj gde je zbog dve kapi kise federer morao prekinuti mec samo zato sto mu nije islo pa da napravi sto duzu pauzu...
Mil@n Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 ovo bilo juče ...hm, ko je ko ovde ^_^Pogledajte ta dva outfita, Novak kao da se obukao na buvljaku.
Ros Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Pogledajte ta dva outfita, Novak kao da se obukao na buvljaku.pa i jeste :D
duda Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 meni ova novakova oprema baš kul.još samo da mu je smrdljivi adidas napravio crne patike.jbt, baš su smešni, broj 1 nosi njihove patike a oni nešto cicijaše. neverovatno.
yolo Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 daj taj buvljak gde ima uniqlo, nema ni na koleri, ni na najlonu ni ovde na kalencu
henrik larsson Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Ja video komplet autfit na pančevačkom. Sve sa ovim odvratnim patikama.
Mil@n Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 meni ova novakova oprema baš kul.Meni je teško šajze. :(Barem dizajnerski, u odnosu na Sergio Tachini ovo je kao porediti sadašnje Zvezdine Legea dresove sa onim kapinim koji su na sebi imali natpis Beobanka
kralj Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Zbunjen sam ovim topikom. Za koga navijati? Napadaju li nasi sa gore na dole?
April Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Pogledajte ta dva outfita, Novak kao da se obukao na buvljaku.Ma važiTakizawa vs 80s retroFederer verovatno sluša KajaGooGoo. Tako i izgleda.
Recommended Posts