ToniAdams Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 ma to je mel gibson u onom filmu. ovog su zvali pitbul.
ToniAdams Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 nemam pojma. znam da su i ovog zvali.dada, bio je davids
ToniAdams Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 milogleda? pre nilski konj. il nilski slon.
duma Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 Ako je drastičan primer to što je zaplakao kada je izgubio, nije ni čudo što je dobio nagradu. Jedno je pustiti mušku suzu, kao Marej na Vimbldonu, a drugo je ridatii kao strina. Uz to, Marej je imao mnogo veći razlog da plače, ali se trudio da se suzdrži.Ako si gledao ono o čemu sam pisao ne mogu da shvatim da imaš razumevanja za to. Uz to si preskočio glavno:Nadalu je bilo neprijatno da se raduje. Umesto da slavi, tešio je Federera. Posle svega na konferenciji za novinare Federer mu nije zahvalio, nije mu čestito ni čestitao. Kukao je na sve živo, iako je Nadal imao dan pauze manje i odigrano polufinale na 5 setova.Da si video Nadalovu facu u tom trenutku.
Čutura Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Jedno je pustiti mušku suzu™, kao Marej na Vimbldonu, a drugo je ridatii kao strina. Uz to, Marej je imao mnogo veći razlog da plače, ali se trudio da se suzdrži.Ako si gledao ono o čemu sam pisao ne mogu da shvatim da imaš razumevanja za to. Uz to si preskočio glavno:Da si video Nadalovu facu u tom trenutku. +100vulva ja/edna svicarsko/burska
čekmeže Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 O Gatuzu...http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/europe/9398824.stm
Mil@n Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Kontam da ima barem 5 ljudi kojima bi dao nagradu pre njega.
Joe D Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 (edited) ne vidim poentu ovog topika.btw, federer je car.btw2: postoji neko ko gotivi gatuza? klasican kasapin i sramota za sport kao takav. fudbalski bruce bowen. Edited November 8, 2012 by Joe D
kralj Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 A ko je trebalo da dobije? Djokovic ili Berdih?
Čutura Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 (edited) A ko je trebalo da dobije? Djokovic ili Berdih?djokovic naravno, jedino on se iskreno raduje pobedama svojih protivnika :fantom:slovo Edited November 8, 2012 by Takanohana
Recommended Posts