maheem Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 1 minute ago, nisam ja said: ja volim taljatele. Zvuči ko neki fetiš - volim punačke žene
mlatko Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 (...) Polenta na severu, gnocchi, supe sa legumima, lenticchie npr. se jedu za docek tradicionalno. Torta rustica ima mnogo dobrih verzija. Jaki su i u salatama tokom cele godine, jesu to vecim delom iz plastenika ali donekle kontrolisanog kvaliteta. O ribama da ne pricam, przene sitne i nesitne, pa insalate di mare sa "morskim vocem"... Imaju li Talijani i neki sir?Ihaj, caciocavallo, primosale, pikantnih, sa orasima, biberom, travama raznim... da ne pricam o parmezanima i mocarelama Robiola, casciotta, pecorini razni Asiago mi godi najvise od stagionati
ivy Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 morala sam da pitam..zao mi da covek jede testo svaki dan :(
mlatko Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 morala sam da pitam..zao mi da covek jede testo svaki dan :(Prijatno, ako pogodis sa cim su dobijas povratnu kartu do Rima, nocenje u hotelu 2* i veceru.Imas 3 sanseInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mlatko Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 tartuf + parmiđano ređano. Dobro ovo drugo si pogodio jer se podrazumeva [emoji38] imas pizzu na Trastevere. Utesna nagrada slandža. Sta je to?
Ras Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 19 minutes ago, ivy said: morala sam da pitam..zao mi da covek jede pesto svaki dan :(
mlatko Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 Nije pesto U jbt, sad slikam etiketu i jeste pesto [emoji38] nisam primetio da ga zovu tako... Ali kakav pesto?
nisam ja Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 e jebiga sad sam došao do ove stranice. i šta sad https://www.saveur.com/gallery/Pesto-Varieties/
mlatko Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 pesto od cvarakaHehe, treba provati. Nije, na zalost Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
nisam ja Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 Just now, mlatko said: provati. ovo je so italian.
Recommended Posts