December 27, 20195 yr 1 minute ago, nisam ja said: ja volim taljatele. Zvuči ko neki fetiš - volim punačke žene
December 27, 20195 yr (...) Polenta na severu, gnocchi, supe sa legumima, lenticchie npr. se jedu za docek tradicionalno. Torta rustica ima mnogo dobrih verzija. Jaki su i u salatama tokom cele godine, jesu to vecim delom iz plastenika ali donekle kontrolisanog kvaliteta. O ribama da ne pricam, przene sitne i nesitne, pa insalate di mare sa "morskim vocem"... Imaju li Talijani i neki sir?Ihaj, caciocavallo, primosale, pikantnih, sa orasima, biberom, travama raznim... da ne pricam o parmezanima i mocarelama Robiola, casciotta, pecorini razni Asiago mi godi najvise od stagionati
December 27, 20195 yr morala sam da pitam..zao mi da covek jede testo svaki dan :(Prijatno, ako pogodis sa cim su dobijas povratnu kartu do Rima, nocenje u hotelu 2* i veceru.Imas 3 sanseInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
December 27, 20195 yr tartuf + parmiđano ređano. Dobro ovo drugo si pogodio jer se podrazumeva [emoji38] imas pizzu na Trastevere. Utesna nagrada slandža. Sta je to?
December 27, 20195 yr 19 minutes ago, ivy said: morala sam da pitam..zao mi da covek jede pesto svaki dan :(
December 27, 20195 yr Nije pesto U jbt, sad slikam etiketu i jeste pesto [emoji38] nisam primetio da ga zovu tako... Ali kakav pesto?
December 27, 20195 yr e jebiga sad sam došao do ove stranice. i šta sad https://www.saveur.com/gallery/Pesto-Varieties/
December 27, 20195 yr pesto od cvarakaHehe, treba provati. Nije, na zalost Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk