maheem Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Biftek, krompiri u pacijoj masti, ostatak voćnog nadeva iz patke, grčka feta, kupus-mrkva salata, vino.
ivy Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 (edited) suncanice punjene sunkom i sirom :P Edited November 23, 2019 by ivy
Frank Pembleton Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Odlične, mnogo mesa, mnogo blukaIsto i kod mene bilo...Realno kad su tako dobre u kafani koja je blizu, nema razloga praviti kući... ... Shiit has hit the fan...
adam Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 danas mali odmor od mesa. leblebije u paradajz sosu i s fetom pa zapecene u rerni. uz svez hleb s hrskavom koricom. uz to salata od rendanog kupusa, mrkve i cvekle. milinica. ovaj recept za leblebije otkrio relativno skoro a smesno lako za napraviti ovde gde ima svega u konzervi. a nije mnogo teze ni ako se leblebije skuvaju na vreme. konzerva leblebija, konzerva paradajza seckanog, dosta svezeg origana, dosta belog luka i par supenih kasika mulja. sve se smulja zajedno i u rernu na 180 pola sata. zatvoreno folijom. zatim se izvadi iz rerne, rerna rkne na 220, skine se folija, izmrvi kriska fete (200-250g) i nazad u rernu na desetak minuta otvoreno. ozbiljno ukusno uz dobar hleb.
Haralampije Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 Sremacki rucak, sve po redu : supica sa dom.rezancima,rinflajsh,punjeno pile i pecene paprike
aram Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 Auh kak je trljanica dobra kad prenoći, pa uz prženice
maheem Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 1 hour ago, aram said: Auh kak je trljanica dobra kad prenoći, pa uz prženice Ala ti izmišljaš. Trljanica Beležim u aramov rečnik. Biftek i krompiri ko juče. Jedem i Rade Šerbedžija mi u glavi. Kontam da mi doktor kaže da moram nečega da se odreknem da bih ostao živ, jedino bih uspeo cigarete bataliti, hrana i alkohol jok
aram Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 ne reci da nikad nisi čuo, te samim tim ni jeo, trljanicu?
aram Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 (edited) aiii, da uplaniraš neki put na jug pod obavezno, pa da probaš razne verzije, pirotsku, leskovačku, vranjansku, letnju, ljutu i neljutu... moja je jednostavna varijanta leskovačke - pečena paprika sitno iseckana, sir, beli luk, tucana ljuta po ukusu i ulje. još da sam imao suvu vezenku, bila bi za 5+ Edit: sad ćeš da me pitaš šta ti je to vezenka, pa evo Edited November 24, 2019 by aram
Recommended Posts