November 23, 20195 yr Biftek, krompiri u pacijoj masti, ostatak voćnog nadeva iz patke, grčka feta, kupus-mrkva salata, vino.
November 23, 20195 yr Odlične, mnogo mesa, mnogo blukaIsto i kod mene bilo...Realno kad su tako dobre u kafani koja je blizu, nema razloga praviti kući... ... Shiit has hit the fan...
November 23, 20195 yr danas mali odmor od mesa. leblebije u paradajz sosu i s fetom pa zapecene u rerni. uz svez hleb s hrskavom koricom. uz to salata od rendanog kupusa, mrkve i cvekle. milinica. ovaj recept za leblebije otkrio relativno skoro a smesno lako za napraviti ovde gde ima svega u konzervi. a nije mnogo teze ni ako se leblebije skuvaju na vreme. konzerva leblebija, konzerva paradajza seckanog, dosta svezeg origana, dosta belog luka i par supenih kasika mulja. sve se smulja zajedno i u rernu na 180 pola sata. zatvoreno folijom. zatim se izvadi iz rerne, rerna rkne na 220, skine se folija, izmrvi kriska fete (200-250g) i nazad u rernu na desetak minuta otvoreno. ozbiljno ukusno uz dobar hleb.
November 24, 20195 yr Sremacki rucak, sve po redu : supica sa dom.rezancima,rinflajsh,punjeno pile i pecene paprike
November 24, 20195 yr 1 hour ago, aram said: Auh kak je trljanica dobra kad prenoći, pa uz prženice Ala ti izmišljaš. Trljanica Beležim u aramov rečnik. Biftek i krompiri ko juče. Jedem i Rade Šerbedžija mi u glavi. Kontam da mi doktor kaže da moram nečega da se odreknem da bih ostao živ, jedino bih uspeo cigarete bataliti, hrana i alkohol jok
November 24, 20195 yr aiii, da uplaniraš neki put na jug pod obavezno, pa da probaš razne verzije, pirotsku, leskovačku, vranjansku, letnju, ljutu i neljutu... moja je jednostavna varijanta leskovačke - pečena paprika sitno iseckana, sir, beli luk, tucana ljuta po ukusu i ulje. još da sam imao suvu vezenku, bila bi za 5+ Edit: sad ćeš da me pitaš šta ti je to vezenka, pa evo Edited November 24, 20195 yr by aram