Bujodrag Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 2 hours ago, Tvrdica said: ако неда боб даће Бог. Bob je inače naš prevod neke grčke theos-olike reči iz Platonovih dijaloga jer je Sokrat smatrao da boga ne treba olako spominjati pa je govorio Bob umesto Bog. Kod nas je prevodjeno tako.
Anonymous Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 8 hours ago, banatjanin said: Volim rujnice, imaju nekako biberasto ljutkasti ukus. Čvrste su, a nisu žilave. Baš drugačije. Mada su mi sunčanice favorit, al' nema da se nabavi :( Muka sa sunčanicama je ili ih ima, a kad ih ima je da ti se smuče za tri života, što se desilo ove godine, ili ih nema, onda plačeš godinama.
rezwalker Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 (edited) APIO PALTA Čilenaska salata sa celerom (apio) i avokadom (palta). Ima i naseckanih rotkvica, crnih maslina, peršuna i tucanog bibera, dok je dressing na bazi maslinovog ulja, limunovog soka i šećera. Edited October 23, 2019 by rezwalker
ivy Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 kod mene danas neplanirani rucak od pohovanih jablanovaca koje sam ubrala i pecenih rebaraca
mraki Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 Supa od bundeve i musaka sa ćuretinom i tikvicama, nije loše ispalo
Tvrdica Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 (edited) е баш знаш да уживаш! Ово је упућено ivy Edited October 23, 2019 by Tvrdica
nisam ja Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 Javljaj se periodično. A mogo si da se snimiš. Meni su ti što uhću i pufću od paprike najsmešnija stvar na internetu.
Haralampije Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 makso jel to zuti fatali? nije strasno jel da?
maheem Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 Bhut Jolokia. Tako kum veli. Nije strasno bilo, lep ukus, pola centa sam još otišao od gornje slike. Neku tamnu (jako lep kombo tamno crvene i zelene) sam jeo prošlog leta, ne sećam se imena, oblikom je slična jolokiji i fataliju, jolokija nije, fatali ne znam da li ima u toj boji. Jeo sam je mesec dana i nisam uspeo da je pojedem, istrulila pred kraj. Svaki ručak sam skakao po kući i vrištao.
mlatko Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 Bhut Jolokia. Svaki dan sam skakao po wc-u i vrištao.Samo ime mu kaze. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
ivy Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 12 hours ago, Tvrdica said: е баш знаш да уживаш! Ово је упућено ivy jooj a sta bih tek da imam neku pravu sumu blizu,pa ne bih izlazila iz nje...e zivote...
Ras Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Pitam se, pitam... Koja bi to suma bila prava suma? Ne bih znala reci koja bi to suma bila prava suma! Suma koja bi bila prava suma je -prasuma!
Recommended Posts