Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

2 hours ago, Tvrdica said:

ако неда боб даће Бог.:D

Bob je inače naš prevod neke grčke theos-olike reči iz Platonovih dijaloga jer je Sokrat smatrao da boga ne treba olako spominjati pa je govorio Bob umesto Bog. Kod nas je prevodjeno tako.

• Replies 21k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

8 hours ago, banatjanin said:

Volim rujnice, imaju nekako biberasto ljutkasti ukus. Čvrste su, a nisu žilave. Baš drugačije. 

Mada su mi sunčanice favorit, al' nema da se nabavi :(

Muka sa sunčanicama je ili ih ima, a kad ih ima je da ti se smuče za tri života, što se desilo ove godine, ili ih nema, onda plačeš godinama.

pyher1b.jpg

Xq29UGY.jpg

APIO PALTA

Čilenaska salata sa celerom (apio) i avokadom (palta). Ima i naseckanih rotkvica, crnih maslina, peršuna i tucanog bibera, dok je dressing na bazi maslinovog ulja, limunovog soka i šećera. 

Edited by rezwalker

kod mene danas neplanirani rucak od pohovanih jablanovaca koje sam ubrala i pecenih rebaraca :tongue:

Supa od bundeve i musaka sa ćuretinom i tikvicama, nije loše ispalo :)

е баш знаш да уживаш! Ово је упућено ivy

Edited by Tvrdica

Flaša mleka stoji pored za svaki slučaj

IMG-20191023-WA0021.jpg

Bhut&co

Kum&co iliti predvorje pakla počinje ovde:

IMG-20191023-WA0022.jpg

Javljaj se periodično. A mogo si da se snimiš. 

Meni su ti što uhću i pufću od paprike najsmešnija stvar na internetu. 

makso jel to zuti fatali? nije strasno jel da? 

Bhut Jolokia. Tako kum veli.

Nije strasno bilo, lep ukus, pola centa sam još otišao od gornje slike.

Neku tamnu (jako lep kombo tamno crvene i zelene) sam jeo prošlog leta, ne sećam se imena, oblikom je slična jolokiji i fataliju, jolokija nije, fatali ne znam da li ima u toj boji. Jeo sam je mesec dana i nisam uspeo da je pojedem, istrulila pred kraj. Svaki ručak sam skakao po kući i vrištao.

Bhut Jolokia. Svaki dan sam skakao po wc-u i vrištao.

Samo ime mu kaze.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

12 hours ago, Tvrdica said:

е баш знаш да уживаш! Ово је упућено ivy

jooj a sta bih tek da imam neku pravu sumu blizu,pa ne bih izlazila iz nje...e zivote...

Pitam se, pitam... Koja bi to suma bila prava suma?

Ne bih znala reci koja bi to suma bila prava suma!

Suma koja bi bila prava suma je -prasuma!