Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

• Replies 21.1k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

Običan pečeni beli luk od pre dva dana, pečen uz meso, sačuvan, pa upotrebljen taman uz ovaj bešamel. Na odmoru sam i gledam da mi je svaki dan praznik.

2 minutes ago, aram said:

:Hail:

Šta je pemikan, ovo?

otprilike da :D 
no u Srbiji je postao popularan zahvaljujuću Umpah-Pahu

DpybvLMW0AEA9jD.jpg

Potpuno sam zaboravio.

Običan pečeni beli luk od pre dva dana, pečen uz meso, sačuvan, pa upotrebljen taman uz ovaj bešamel. Na odmoru sam i gledam da mi je svaki dan praznik.
Zbunilo me ono svecane prilike, zato pitam.

Inace moj omiljeni dodatak, svuda ga stavljam.

Punio sam lignje pršutom i njeguškim sirom. Neke su lignje popucale, sir iscureo po tiganju, pa smo imali malo više dima :) Uz to sam ih (lignje) za malo prepekao. U paklenoj kuhinji bi me išutirali uz dreku, a u stvarnom životu se sve pojelo uz odličnu krompir salatu.

pasta sa gamborima

y4mKaxqkKfRoLZLJV1rOMKG9QamID23OL1oDUA9p

I cheery rajčicama [emoji4]

2 kile breskava :piggy:

Kaže se breskvaa. 

Svežu slaninu, carsku, potrbušinu s rebrima ispekoh u tiganju. Sataraš. 

Vino. 

Kafa. 

Ništa ne podiže raspoloženja kao dobar zalogaj. 

• Author

Sataraš

pecenu baburu na masti, onako na pola isecenu + feta + paradajz sa blukom/muljem. odvalio sam se!