nisam ja Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 Ja sad dokrajčio juneći gulaš. Sa onim žuto zelenim fetućinima. Klasik.
nisam ja Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 Was cooking & was eating: Pire krompir, pohovana svinja od karea i kupus salatica.
ivy Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 za dorucak omlet sa vrganjima sada rolovana piletina sa crvenom,pecenom paprikom i sirom,zelena boranija i sos od vrganja a sutra za dorucak omlet sa lisicarkama i za rucak rizoto sa vrganjima povrganjicu
SDSG Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 (edited) Vruce mi za kotlic tako da je ringla na 1 odradila svoje Minimalisticki pristup "vojniciki suljpa" sa dotakom poslednje zalihe "sapun" slanine i to domace to je to sto se tice pasulja za ovu sezonu.Prosto da prostije ne moze dve glavice luka i dinstanje 30 min, posle toga 2 paradajza jos 15 min kad pustilo sokove,posle toga pasulj, so, biber.Slaninu poprzio na masti ubacio u serpz nalio vodom i na 3 sata zaboravio na sve. Zaprska lagana malo brasna i mlevene paprike na masti gde se slanina przila i to je to. Na selu smo trebalo da nam traje do sutra, ali sve se pojelo I da komsinica sa svojih 86 god nam spremila domaci hleb i hvala joj na tome.Salata opet prosto luk iz baste i nista vise. Edited June 30, 2019 by SDSG
InvisibleLight Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 Jesu i vaşe dinje neslatke i brasnaste? 3/3ovde Mislim na klasicne, ne ansnas, njih nisam probala
mustang Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 peti dan za redom, telo trazi, salata rotkvicei zeleni luk sa malo soli, sircetom i uljem. ne znam sta mi je. i jedan tost i koziji sir. to mi je kao uzina.
mustang Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 nista lepse nego kad ti se meso topi u ustima i cokolada
El Guapo Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Opet se zajebo i kupio boraniju na pijaci, računam jun je, mlada je, kad ne leži vraže, pola gutam pola ispljunem. Samo zaleđenu u prodavnici.
Ras Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 (edited) Riblja supa, pa pešikan. https://maps.app.goo.gl/VnNHrNR41gsdPr2B6 Edited July 4, 2019 by Ras
Ras Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Boranija. Kuvana za 10 min, pa u bešamel sa pečenim belim lukom (sačuvanim od ranije za svečane prilike) i uz obilje peršuna. I teletina sa roštilj tiganja i sve u renneove tanjire.
Jumanji Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Kakav je to pecen bluk sacuvan za svecanije prilike? [emoji4]
Recommended Posts