June 30, 20195 yr za dorucak omlet sa vrganjima sada rolovana piletina sa crvenom,pecenom paprikom i sirom,zelena boranija i sos od vrganja a sutra za dorucak omlet sa lisicarkama i za rucak rizoto sa vrganjima povrganjicu
June 30, 20195 yr Vruce mi za kotlic tako da je ringla na 1 odradila svoje Minimalisticki pristup "vojniciki suljpa" sa dotakom poslednje zalihe "sapun" slanine i to domace to je to sto se tice pasulja za ovu sezonu.Prosto da prostije ne moze dve glavice luka i dinstanje 30 min, posle toga 2 paradajza jos 15 min kad pustilo sokove,posle toga pasulj, so, biber.Slaninu poprzio na masti ubacio u serpz nalio vodom i na 3 sata zaboravio na sve. Zaprska lagana malo brasna i mlevene paprike na masti gde se slanina przila i to je to. Na selu smo trebalo da nam traje do sutra, ali sve se pojelo I da komsinica sa svojih 86 god nam spremila domaci hleb i hvala joj na tome.Salata opet prosto luk iz baste i nista vise. Edited June 30, 20195 yr by SDSG
June 30, 20195 yr Jesu i vaşe dinje neslatke i brasnaste? 3/3ovde Mislim na klasicne, ne ansnas, njih nisam probala
June 30, 20195 yr peti dan za redom, telo trazi, salata rotkvicei zeleni luk sa malo soli, sircetom i uljem. ne znam sta mi je. i jedan tost i koziji sir. to mi je kao uzina.
July 3, 20195 yr Opet se zajebo i kupio boraniju na pijaci, računam jun je, mlada je, kad ne leži vraže, pola gutam pola ispljunem. Samo zaleđenu u prodavnici.
July 4, 20195 yr Riblja supa, pa pešikan. https://maps.app.goo.gl/VnNHrNR41gsdPr2B6 Edited July 4, 20195 yr by Ras
July 5, 20195 yr Boranija. Kuvana za 10 min, pa u bešamel sa pečenim belim lukom (sačuvanim od ranije za svečane prilike) i uz obilje peršuna. I teletina sa roštilj tiganja i sve u renneove tanjire.