Sara Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 vidis valjda da su makarone s makom, jaka stvar pojela kesu cipsa i komirala se na 2sata, sad dusa bogu bog je nece
Haralampije Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 NE ridzoto s gaNborima zalevam divnim traminerom Necak
ToniAdams Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 ceo dan zderem parmezan i pijem vodu, presekao za rucak kobajama, tikvicama i ciz kejkom, al opet mi organizam trazi parmezan. jel ima neka gornja granica kolko sme da se pojede?
aram Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Moja žena tvrdi da je parmezan zdrav. A ona je talijanka, znatm
ToniAdams Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 8 minutes ago, aram said: Moja žena tvrdi da je parmezan zdrav. A ona je talijanka, znatm to je to 8 minutes ago, 3opge said: kad si poslednji put merio LDL? ha, realno nikad nije bio u redu
mlatko Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Ide, ide to... pre neki dan sam ga prosuo po sarmi [emoji7] ali samog da ga jedem, ne hvala. Nije to to. Volim oba, GP i Reggiano a i Pecorino moze da prodje kod jacih sosovaInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Tvrdica Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 7 minutes ago, mlatko said: Ide, ide to... pre neki dan sam ga prosuo po sarmi ali samog da ga jedem, ne hvala. Nije to to. Volim oba, GP i Reggiano a i Pecorino moze da prodje kod jacih sosova Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Ја ко дебил сипам у длан па полижем. и тако све док не испразним кесицу тј мало паковање...а задовољство велико.
renne Posted March 3, 2019 Author Posted March 3, 2019 Ја ко дебил сипам у длан па полижем. и тако све док не испразним кесицу тј мало паковање...а задовољство велико.Pa nije valjda da.kupuješ rendani 1
aram Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 54 minutes ago, mlatko said: samog da ga jedem, ne hvala. Nije to to. kako bre? sad bi te izbacio iz italije...
Tvrdica Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 1 hour ago, renne said: 1 hour ago, Tvrdica said: Ја ко дебил сипам у длан па полижем. и тако све док не испразним кесицу тј мало паковање...а задовољство велико. Pa nije valjda da.kupuješ rendani Шта да радим навика из средње школе...нисам волела смоки него пармезан.
aram Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Just now, Tvrdica said: нисам волела смоки него пармезан pa to je sasvim u redu, ali kupi komad, a ne rendani. ima ovde jedan tv kuvar koji kaže "kupite najjeftiniji, pa rendajte sami. onda makar znate da vam nisu unutra narendali i nečije pertle..."
Tvrdica Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 9 hours ago, aram said: pa to je sasvim u redu, ali kupi komad, a ne rendani. ima ovde jedan tv kuvar koji kaže "kupite najjeftiniji, pa rendajte sami. onda makar znate da vam nisu unutra narendali i nečije pertle..." Мораћу, ко зна колико сам пертли изела
darling Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 (edited) On 2.3.2019. at 14:42, Sara said: vidis valjda da su makarone s makom, jaka stvar najjaca a sad nesto isto takodje jako: slatki crni rizot, s-utlijas s-mak s-visnje. ovo moje je s 30 posto maka u odnosu na rizu, a za normalne preporucujem 50 posto. recept je da se mleveni mak na kraju umesa u vreli sutlijas i ostavi da odstoji. svidja mi se. lazem. odlepila sam. Edited March 4, 2019 by darling
Recommended Posts