Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

• Replies 21.1k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

Sad prođoh pored nekog ulaza, sve miriše na kuvani kiseli kupus sa suvim mesom, ajoj, al mi je krivo što to sad ne jedem:cry:

popaj.jpg.06e7e58704786af21da4ae2b0586b818.jpg

Neka korist i od smrznutog spanaća.

1fdVDWJ.jpg

jao... samo malo gušći saft za mene, ako može.

(jednom sam u krizi kupila kod mađara konzervu toga, doradila ih paradajz sosom i nečim... džaba, grozno je bilo)

poslednje jela: salatu "zima 2019." pomorandža, grejp, matovilac iz lidla, mix kućnog semenja (susam, suncokret, lan, mak, chia, kim...) prodrndanog na tiganju, so i ulje. uz rebarca i krompir.

sad mi se jede slatko :(

2 hours ago, beyoncé said:

jao... samo malo gušći saft za mene, ako može.

Kuvano juce,da bi se podgrejalo morao sam malo vode da dodam

dobro, oprostiću ti sada.

Haralampije kad mislis da primenis musemu

Otkrice dana. Dijamantov majonez sa mladim lukom. To je samo da zavara advokate jer je realno ukus kao big mek sos. Sad se davim u tome i nekoj bugarskoj prusti iz Lidla koja bas i nije nesto.

mladi-luk-2.jpg

Де има да пазари овај мајонез?

• Author

Svuda, na svakom ćošku bukvalno

Добро погледаћу пажљивије.:)

11 hours ago, ultra plasticni said:

Haralampije kad mislis da primenis musemu

nije to jedna ista , imao/imam vise takvih. ako treba, samo za tebe svaki put cu da stavljam drugi stolnjak

11 hours ago, *edited by mod said:

Otkrice dana. Dijamantov majonez sa mladim lukom. To je samo da zavara advokate jer je realno ukus kao big mek sos. Sad se davim u tome i nekoj bugarskoj prusti iz Lidla koja bas i nije nesto.

mladi-luk-2.jpg

Probaj ovaj...ima ga u Rodi.

Meni najpribližniji Mc sos-u od svih probanih.

https://goo.gl/images/EHcNaL

Edited by Barti66

jebeni Mc sos moze da se jednostavno napravi i u domacoj radinosti, sto bi kupovao ?