Sara Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Sad prođoh pored nekog ulaza, sve miriše na kuvani kiseli kupus sa suvim mesom, ajoj, al mi je krivo što to sad ne jedem
beyoncé Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 jao... samo malo gušći saft za mene, ako može. (jednom sam u krizi kupila kod mađara konzervu toga, doradila ih paradajz sosom i nečim... džaba, grozno je bilo) poslednje jela: salatu "zima 2019." pomorandža, grejp, matovilac iz lidla, mix kućnog semenja (susam, suncokret, lan, mak, chia, kim...) prodrndanog na tiganju, so i ulje. uz rebarca i krompir. sad mi se jede slatko :(
Haralampije Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 2 hours ago, beyoncé said: jao... samo malo gušći saft za mene, ako može. Kuvano juce,da bi se podgrejalo morao sam malo vode da dodam
ultra plasticni Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 Haralampije kad mislis da primenis musemu
*edited by mod Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Otkrice dana. Dijamantov majonez sa mladim lukom. To je samo da zavara advokate jer je realno ukus kao big mek sos. Sad se davim u tome i nekoj bugarskoj prusti iz Lidla koja bas i nije nesto.
Haralampije Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 11 hours ago, ultra plasticni said: Haralampije kad mislis da primenis musemu nije to jedna ista , imao/imam vise takvih. ako treba, samo za tebe svaki put cu da stavljam drugi stolnjak
Barti66 Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 (edited) 11 hours ago, *edited by mod said: Otkrice dana. Dijamantov majonez sa mladim lukom. To je samo da zavara advokate jer je realno ukus kao big mek sos. Sad se davim u tome i nekoj bugarskoj prusti iz Lidla koja bas i nije nesto. Probaj ovaj...ima ga u Rodi. Meni najpribližniji Mc sos-u od svih probanih. https://goo.gl/images/EHcNaL Edited February 13, 2019 by Barti66
Haralampije Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 jebeni Mc sos moze da se jednostavno napravi i u domacoj radinosti, sto bi kupovao ?
Recommended Posts