Lancia Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 Ne vazi se, namerno si bocnuo zumance zbog efekta
nisam ja Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 Ja nemam kiselih krastavaca u kući već danima. Danas kod matere u špajz. Ajvar isto. Bogovski.
aram Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 sinoć iting: doktorirao sam tartiflet, nema bolji usvijet
ivy Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 ovaj aram stalno jede nesto sto mi ne znamo sta je a nece da objasni
aram Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 6 minutes ago, ivy said: ovaj aram stalno jede nesto sto mi ne znamo sta je a nece da objasni objašnjavo bre onoliko. ukratko - krompir sa mnooogo sira (trebalo bi reblochon, ali bilo koji tipa kamamber radi poso), slaninicom i karameliziranim lukom zapečen u rerni. a ti beše ne jedeš krompir? moglo bi to i sa batatom siguran sam, a ja planiram i da probam sa čičokom.
beta Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 hmmm, šta su ti vragovi na tanjiru? rogač? u svakom slučaju nisu privlačni.
nisam ja Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 2 hours ago, darling said: to samo na forumu smes da naprise da si jeo slaninu s humusom. u predelima humusa zavrsio bi u humusu, pod uslovom da dobijes halal obradu il koser naljepnicu nabasala sam juce u bespucima interneta da je argeta pocela da pakuje humus. lepe teglice. Nisam ja kriv što su oni uskogrudi Ja mislim da sam nekad u fridžu imao Humus u onim pašteta ambalažama. Ostalo neotvoreno. Dal ribela il tako nešto neadekvatno
gospa buba Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 jel sa zemunske rogach, od onog kaubojevog izvodjacha?sent from bubamoto
renne Posted December 23, 2018 Author Posted December 23, 2018 2 minutes ago, gospa buba said: jel sa zemunske rogach, od onog kaubojevog izvodjacha? sent from bubamoto taj
nisam ja Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 Ja za doručak tunu iz konzerve sa majonezom, lukom i ostalim sitnicama. Otvorio 2 konzerve. 1 lidl neka češka-poljska-slovačka, a druga premia. Ovo u premijinoj konzervi je ličilo na nešto što je moglo biti sastrugano sa cipele. Lidlara skroz privlačna.
Haralampije Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 4 hours ago, darling said: nabasala sam juce u bespucima interneta da je argeta pocela da pakuje humus. lepe teglice. Probao juce,nisam odusevljen.Cudno mirise a ukus kiseo.Od kupovnih ipak Ribela..
Recommended Posts