December 23, 20186 yr Ja nemam kiselih krastavaca u kući već danima. Danas kod matere u špajz. Ajvar isto. Bogovski.
December 23, 20186 yr 6 minutes ago, ivy said: ovaj aram stalno jede nesto sto mi ne znamo sta je a nece da objasni objašnjavo bre onoliko. ukratko - krompir sa mnooogo sira (trebalo bi reblochon, ali bilo koji tipa kamamber radi poso), slaninicom i karameliziranim lukom zapečen u rerni. a ti beše ne jedeš krompir? moglo bi to i sa batatom siguran sam, a ja planiram i da probam sa čičokom.
December 23, 20186 yr 2 hours ago, darling said: to samo na forumu smes da naprise da si jeo slaninu s humusom. u predelima humusa zavrsio bi u humusu, pod uslovom da dobijes halal obradu il koser naljepnicu nabasala sam juce u bespucima interneta da je argeta pocela da pakuje humus. lepe teglice. Nisam ja kriv što su oni uskogrudi Ja mislim da sam nekad u fridžu imao Humus u onim pašteta ambalažama. Ostalo neotvoreno. Dal ribela il tako nešto neadekvatno
December 23, 20186 yr Author 2 minutes ago, gospa buba said: jel sa zemunske rogach, od onog kaubojevog izvodjacha? sent from bubamoto taj
December 23, 20186 yr Ja za doručak tunu iz konzerve sa majonezom, lukom i ostalim sitnicama. Otvorio 2 konzerve. 1 lidl neka češka-poljska-slovačka, a druga premia. Ovo u premijinoj konzervi je ličilo na nešto što je moglo biti sastrugano sa cipele. Lidlara skroz privlačna.
December 23, 20186 yr 4 hours ago, darling said: nabasala sam juce u bespucima interneta da je argeta pocela da pakuje humus. lepe teglice. Probao juce,nisam odusevljen.Cudno mirise a ukus kiseo.Od kupovnih ipak Ribela..