darling Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 i ja isto sam razumela da je sam upalio rernu i zamesio testo. meni su stabljike okej za glockanje s humusom. kupila sam ih tek par puta u zivotu, nemam naviku. a nisam sigurna ni da umem pravilno da ih ocistim, par puta mi se konac umoto u zube, nije mi se dopalo, gadno ko boranijin konac. tako da kupim ja loptu celera pa sutiram kroz kuhinju
nisam ja Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 E kupio sam humus. Patevski. Kako se to najbolje konzumira?
Sara Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 (edited) vi vredni bi mesili, mi lenguzi bi kupili meni bi bilo lakše da se obučem, odem i kupim, taman bonus šetnja za pceto ko zna koja struja je detabo p,s, mada, po izgledu bi se reklo sam je mesio pps, ima i računčić. moj je, lenguz Edited December 22, 2018 by Sara
darling Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 (edited) 4 minutes ago, nisam ja said: E kupio sam humus. Patevski. Kako se to najbolje konzumira? humus se jede tako sto od hrskavog povrca sargarepe, celera, krastavca, kelerabe, napravis lopate kojim zahvatas humus i prinosis ustima i jedes sve do prstiju. jede se i ko temelj za sendvic sa falafelom, i u ostalim kombinacijama arapske hrane. dalje od toga nisam dobacila. a da, moze i neki topli hleb s puno korice da se umace u falafel. servira se s maslinovim uljem, onako kako vidis na vecini fotki kad upises humus u guglu. Edited December 22, 2018 by darling
nisam ja Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 OK kafa samlevena. Humus ću da metnem između tostiranog hleba i omleta sa slaninom. Pa šta bude :-)
darling Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 pa sta je bilo? pojela sam salatu od sociva i bundeve, za koju sam recept maznula od djine dakampa s televzije. dobro zvuci, al nista posebno. mozda bi bilo boje da sam stavila brusnice, neam pojma. sve u svemu, vise necu praviti.
maheem Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Patka po drugi put u nasoj qjni. Favorit. Pretty simple a svi odusevljeni
nisam ja Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Elem. Za draženku odgovor. Bilo pizdarija, s jajima sa slaninom nemoš omašiti. Turio na tost puter, majonez, marmajt ili humus. Sve radi. Sad se rokno nekom pitom sa sirom. Mogla je bit slanija al ono...
Tvrdica Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Сочиво са бундевом је лоша комбинација, јер је бундева слаткаста. Треба нешто кисело па да ваља.Краствци или купус, а није лош ни помидор.
detabo Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 išao si usred noći da kupiš picu? bravo!Nope [emoji16] ...ja pravio.. Frikomovo gotovo testo je sasvim ok za prvu pomoc.. .U normalnim okolnostima sam mesim testo 🤣
Sara Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 Izgleda da sam jedini lenjivac koji navraća na temu Bar volim da jedem
darling Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 18 hours ago, nisam ja said: Elem. Za draženku odgovor. Bilo pizdarija, s jajima sa slaninom nemoš omašiti. Turio na tost puter, majonez, marmajt ili humus. Sve radi. Sad se rokno nekom pitom sa sirom. Mogla je bit slanija al ono... to samo na forumu smes da naprise da si jeo slaninu s humusom. u predelima humusa zavrsio bi u humusu, pod uslovom da dobijes halal obradu il koser naljepnicu nabasala sam juce u bespucima interneta da je argeta pocela da pakuje humus. lepe teglice. 13 hours ago, Tvrdica said: Сочиво са бундевом је лоша комбинација, јер је бундева слаткаста. Треба нешто кисело па да ваља.Краствци или купус, а није лош ни помидор. pravo da ti kazem, nista tu nije valjalao. jela sam pecenu bundevu u kombinaciji pomorandza, rukola, orah, i ni to necu ponavljati. nista se od bundeve nije osetilo. nista, nastavicu da jedem samo nju bez icega, zasto komplikovati. inace, hvala, mraki, sto si mi otkrio pecenu bundevu
Recommended Posts