gospa buba Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 Ova linolada gold što sam od klinaca štrpno. Skroz legitimna stvar. Topljeni ferero roše. a izgleda da ima i bez particija, tj cela samo bela sent from bubamoto
renne Posted December 1, 2018 Author Posted December 1, 2018 4 minutes ago, gospa buba said: a izgleda da ima i bez particija, tj cela samo bela Ima, ta je najbolja u svijet cijeli, samo tu i kupujem
Lancia Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 Just now, renne said: Ima, ta je najbolja u svijet cijeli, samo tu i kupujem Koji ste vi rasisti
nezvanova Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 baba ganus - odlican ispao iako nisam ispekla cenove bluka. a, bas sam i mogla, i tako sam pekla patlidzan u rerni, nego se nisam setila, a kasno videla vase komentare. dakle babaganus, odlicne premijine proteinske plocice sa bundevom (dobar im je sastav - ovsene pahuljice, semnke bundeve, suncokreta, lana i protein lana), caprodur sir i sok od nara.
Lancia Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 1 minute ago, nezvanova said: baba ganus - odlican ispao iako nisam ispekla cenove bluka. a, bas sam i mogla, i tako sam pekla patlidzan u rerni, nego se nisam setila, a kasno videla vase komentare. dakle babaganus, odlicne premijine proteinske plocice sa bundevom (dobar im je sastav - ovsene pahuljice, semnke bundeve, suncokreta, lana i protein lana), caprodur sir i sok od nara. Mora da je super.
nezvanova Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 (edited) darling neka reaguje, ocito je na njen racun. meni tek prvi put da ih pominjem! Edited December 1, 2018 by nezvanova
Lancia Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 1 minute ago, nezvanova said: darling neka reaguje, ocito je na njen racun. meni tek prvi put da ih pominjem! Tako svi pocnu...prvi put
nisam ja Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 Prvi put dobiješ besplatno, a onda... Euro jackpot jedino može da te izvuče.
Jumanji Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 Hahaha..super ste [emoji16]Evo i grlo me odmah manje boli [emoji3]
Lancia Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 Just now, nisam ja said: Prvi put dobiješ besplatno, a onda... Euro jackpot jedino može da te izvuče. Ja sam zabrinut. Sta mislis, dal Darling diluje ovsene pahuljice po forumu?
nisam ja Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 Da li mislim? Prvo uzmem lopaticu i metlicu u pa tek onda otvaram inbox.
Lancia Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 Ko nekad devize, devizzze....ovas, ovasss vratile se devedesete.
Recommended Posts