Lancia Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 Just now, Ras said: Tortilje filovane kukuruzom, mladim lukom, paradajzom i onim ukusnim makedonskim ovčijim kačkavaljem. Ja nasuprot tebi, skroz nezdravo dobre pljeske, meke i socne ko dusa. Dodao junecem mesu sitno sitno sckanu slaninicu, crvena luka i cedar sira. Sve to uz sitno sitno sitno seckan crven lukac s muljem. Bolje nisam jeo.
Ras Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 11 minutes ago, Duci Simonovic said: A mesa nema? Bez mesa, nije mi se jelo. 7 minutes ago, Majo said: Ja nasuprot tebi, skroz nezdravo dobre pljeske, meke i socne ko dusa. Dodao junecem mesu sitno sitno sckanu slaninicu, crvena luka i cedar sira. Sve to uz sitno sitno sitno seckan crven lukac s muljem. Bolje nisam jeo. Dobar! To mu dođe kao neka gurmanska?
Lancia Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 Just now, Ras said: Dobar! To mu dođe kao neka gurmanska? Tako nekako. I ranije sam znao da turim malo sira, ali cedar se pokazao vrhunski, necemo da ga menjamo. Bicu skroman, bice da je dosta do mesa, od pocetka spravljanja mi se svideo miris.
darling Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 umacem mrkvu u humus s pecenim belim lukom. od sad humus samo ovako.
nisam ja Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 Ova linolada gold što sam od klinaca štrpno. Skroz legitimna stvar. Topljeni ferero roše.
renne Posted December 1, 2018 Author Posted December 1, 2018 Da, ova nova linolada je skroz OK Kao i Jaffa namaz
darling Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 (edited) kefir s cijom + ukuvane maline. Edited December 1, 2018 by darling
decak Kejt Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 @darling pecem beli luk u rerni za humus, zaintrigirala si me ovim postom od pre dva dana
darling Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 probaj, pa mi reci dal sam nenormalna meni ostalo nekoliko cenova koje sam pekla s kupusicima, dva dana su se vukli po kuci, aj da ih smandrljam s leblebijama. ispao naujukusniji humus koji sam napravila.
Jumanji Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 Mmm peceni beli uz sve ide, namaze, soseve, dresinge. Bozanstveno!
Recommended Posts