Jump to content
Upgrade na v5

New Now eating!

Featured Replies

A mesa nema?

Just now, Ras said:

Tortilje filovane kukuruzom, mladim lukom, paradajzom i onim ukusnim makedonskim ovčijim kačkavaljem.

Ja nasuprot tebi, skroz nezdravo dobre pljeske, meke i socne ko dusa. Dodao junecem mesu sitno sitno sckanu slaninicu, crvena luka i cedar sira. Sve to uz sitno sitno sitno seckan crven lukac s muljem.

Bolje nisam jeo.

11 minutes ago, Duci Simonovic said:

A mesa nema?

Bez mesa, nije mi se jelo. 

7 minutes ago, Majo said:

Ja nasuprot tebi, skroz nezdravo dobre pljeske, meke i socne ko dusa. Dodao junecem mesu sitno sitno sckanu slaninicu, crvena luka i cedar sira. Sve to uz sitno sitno sitno seckan crven lukac s muljem.

Bolje nisam jeo.

Dobar! To mu dođe kao neka gurmanska?

Just now, Ras said:

Dobar! To mu dođe kao neka gurmanska?

Tako nekako. I ranije sam znao da turim malo sira, ali cedar se pokazao vrhunski, necemo da ga menjamo. 

Bicu skroman, bice da je dosta do mesa, od pocetka spravljanja mi se svideo miris.

umacem mrkvu u humus s pecenim belim lukom. od sad humus samo ovako. 

aysgRBI.jpg

Kako se ovo zove? 

Pederski ćevap? 

zove se nisam ja ™ cevap :nobles:

E pa prijatno. Pazi sa zubima. 

Ova linolada gold što sam od klinaca štrpno. Skroz legitimna stvar. Topljeni ferero roše. 

• Author

Da, ova nova linolada je skroz OK

Kao i Jaffa namaz

kefir s cijom + ukuvane maline. 

Edited by darling

@darling pecem beli luk u rerni za humus, zaintrigirala si me ovim postom od pre dva dana :)

:) 

probaj, pa mi reci dal sam nenormalna :D meni ostalo nekoliko cenova koje sam pekla s kupusicima, dva dana su se vukli po kuci, aj da ih smandrljam s leblebijama. ispao naujukusniji humus koji sam napravila. 

Mmm peceni beli wub.png uz sve ide, namaze, soseve, dresinge. Bozanstveno!