Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

A da ti ipak uposliš/oženiš neku profesionalnu kuvaricu/kuvara?

Jedini prihvatljivi otisci masnih prstiju na pločama su od prstiju umašćenih jagnjetinom. Prsti s kačamakom  su No - No.

Posted

image.thumb.jpeg.290024a08e82d54a4e0e5316246b4587.jpeg

Jagnjetina ispala odlično, ovo je polovina. baš sam zadovoljan.

Dakle, janjetinu oprao, osušio, srezao masnoću i dobro utrljao krupnu so, biber i majčinu dušicu. Uvio u foliju i ostavio u frižideru dva dana. Danas na pleh, maslinovo ulje i malo vode dole, alu folija preko i u hladnu rernu na 180, sat vremena, okrenuo, još sat vremena, podigao na 200 i skinuo foliju, po ure i gornja stran po ure. Spada sa koske i topi se u ustima. Ima ukus mesa i ništa više. Sreća kao takva.

Posted (edited)
2 hours ago, Ras said:

Grešiš, sinak.....

OK, ne bi mi bilo ni prvi  ni poslenji put.

1 hour ago, Vapad said:

.......

Jagnjetina ispala odlično, ovo je polovina. baš sam zadovoljan.

Dakle, janjetinu oprao, osušio, srezao masnoću i dobro utrljao krupnu so, biber i majčinu dušicu. Uvio u foliju i ostavio u frižideru dva dana. Danas na pleh, maslinovo ulje i malo vode dole, alu folija preko i u hladnu rernu na 180, sat vremena, okrenuo, još sat vremena, podigao na 200 i skinuo foliju, po ure i gornja stran po ure. Spada sa koske i topi se u ustima. Ima ukus mesa i ništa više. Sreća kao takva.

+1

Meni ovca i derivati uvek bolji spremljeni kod kuće i pečeni na plehu nego u bilo kom hvaljenom  restoranu u kojem sam je jeo.

Mada obično nemam strpljenja da je mariniram dva dana  :ohmy:

Edited by Bujodrag
Posted

Pizza bolognese. obavezna kola pored jer je lepo:piggy: i prilicno tesko ... kola pomaze :) ... plus stavila tri vrste sira :)

pizza-manja.jpg

Posted

Pečena bundeva, odavno nisam okusio lepšu, pojedoh duplu porciju :piggy:

Posted

Uff..:piggy: puci cu, domaci skembici + k kupus

uVhVnL8.jpg

Posted

Ahhhh..skembici.U Poljskoj sam jeo odlicnu supu od skembica.Cekam zenu da ispratim pa vadim ekspres lonac i kupujem kilo,ili dva.

Posted

sad mi se to jede ubicu se :cry:

nachi zena mora da emigrira :hihi:

sent from bubamoto

Posted
1 hour ago, gospa buba said:

sad mi se to jede ubicu se :cry:

(...)

Voliš škembiće? :wub:

Još da probaš i prave tripice........ ;) 

Posted

Voliš škembiće? wub.png

Još da probaš i prave tripice........ [emoji6] 

ne znam dal bash volim, imam neki meshani odnos kao uzasa i kao mogu da jedem. jela chak i u rimu, navalili da probam spektakularni rimski specijalitet. beshte bre ljudi rolf.gif

sent from bubamoto

Posted

Tortilje filovane kukuruzom, mladim lukom, paradajzom i onim ukusnim makedonskim ovčijim kačkavaljem.