November 24, 20186 yr A da ti ipak uposliš/oženiš neku profesionalnu kuvaricu/kuvara? Jedini prihvatljivi otisci masnih prstiju na pločama su od prstiju umašćenih jagnjetinom. Prsti s kačamakom su No - No.
November 24, 20186 yr Jagnjetina ispala odlično, ovo je polovina. baš sam zadovoljan. Dakle, janjetinu oprao, osušio, srezao masnoću i dobro utrljao krupnu so, biber i majčinu dušicu. Uvio u foliju i ostavio u frižideru dva dana. Danas na pleh, maslinovo ulje i malo vode dole, alu folija preko i u hladnu rernu na 180, sat vremena, okrenuo, još sat vremena, podigao na 200 i skinuo foliju, po ure i gornja stran po ure. Spada sa koske i topi se u ustima. Ima ukus mesa i ništa više. Sreća kao takva.
November 24, 20186 yr 2 hours ago, Ras said: Grešiš, sinak..... OK, ne bi mi bilo ni prvi ni poslenji put. 1 hour ago, Vapad said: ....... Jagnjetina ispala odlično, ovo je polovina. baš sam zadovoljan. Dakle, janjetinu oprao, osušio, srezao masnoću i dobro utrljao krupnu so, biber i majčinu dušicu. Uvio u foliju i ostavio u frižideru dva dana. Danas na pleh, maslinovo ulje i malo vode dole, alu folija preko i u hladnu rernu na 180, sat vremena, okrenuo, još sat vremena, podigao na 200 i skinuo foliju, po ure i gornja stran po ure. Spada sa koske i topi se u ustima. Ima ukus mesa i ništa više. Sreća kao takva. +1 Meni ovca i derivati uvek bolji spremljeni kod kuće i pečeni na plehu nego u bilo kom hvaljenom restoranu u kojem sam je jeo. Mada obično nemam strpljenja da je mariniram dva dana Edited November 24, 20186 yr by Bujodrag
November 25, 20186 yr Pizza bolognese. obavezna kola pored jer je lepo i prilicno tesko ... kola pomaze ... plus stavila tri vrste sira
November 28, 20186 yr Ahhhh..skembici.U Poljskoj sam jeo odlicnu supu od skembica.Cekam zenu da ispratim pa vadim ekspres lonac i kupujem kilo,ili dva.
November 28, 20186 yr 1 hour ago, gospa buba said: sad mi se to jede ubicu se (...) Voliš škembiće? Još da probaš i prave tripice........
November 29, 20186 yr Voliš škembiće? Još da probaš i prave tripice........ [emoji6] ne znam dal bash volim, imam neki meshani odnos kao uzasa i kao mogu da jedem. jela chak i u rimu, navalili da probam spektakularni rimski specijalitet. beshte bre ljudi sent from bubamoto
November 29, 20186 yr Tortilje filovane kukuruzom, mladim lukom, paradajzom i onim ukusnim makedonskim ovčijim kačkavaljem.