Lancia Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 3 minutes ago, Duci Simonovic said: Ko je trebio nar?
Lancia Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 (edited) Jepte se, nisam nista isprskao, koka se zove Monica, skvo je izela garnirung, salata je od zute, zelene i crvene parike, crvenog luka, feta sira, zelene salate, masline i nara s limunovim sokom. Dziba je od kozjeg sira (koza se zove doña Rosalia). Edited November 13, 2018 by Majo
askeladden Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 Pojeo junacki celu kolenicu sa kiselim kupusom i jutros razmisljam da predjem u vegeterijance.Od kada sam redukovao ishranu,nemam neku zelju za slatkisima,a i za velike kolicine mesa polako gubim volju
Čutura Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 40 minutes ago, darling said: mrknula sam mrkvu.
bradilko Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 juce sam jeo zelenu salatu posle 30 godina. nisu mi dali kuci da jedem zelenis zbog cernobilja.
askeladden Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Corba od skembica.Ljucki dobra i servirana u dubokoj ciniji.Vrela,kako treba.
Recommended Posts