Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Ko nema hleba nek jede kolače.

Dobri su kolači ali uz ručak je još bolja vruća džibanaja

0hlM2D1.jpg

Posted
13 minutes ago, Bujodrag said:

Ko nema hleba nek jede kolače.

Dobri su kolači ali uz ručak je još bolja vruća džibanaja

0hlM2D1.jpg

alal vera domacine! :s_c:

Posted

Uspeo bez da bilo šta uflekam, čak je i ćasa čista :)
602faa462063ca3d7bf26ff82537d87a.jpg

Posted

ja sam došao da dahćem iznad gibe, al mi sad smeta ovaj nar. 

Posted

Večeras prolazim pred novootvorene ultramoderne telesne vedžbaonice, sva u staklu sve se vidi unutra- debelguzi komšiluk kako gladan skapava na beskrajnom nizu pokretnih traka i strunjača. Tiho se kikoćem, sa punim cegerom đakonija.

Posted

200g premijine rikote kasikom iz kutije. 

Posted
200g premijine rikote kasikom iz kutije. 
imam, sacu i ja :D

sent from bubamoto

Posted (edited)

:D

taj sir me dosta nervira, jer oscilira ukusom, nikako da se stabilizuje posle letnje katastrofe. bilo par puta odlicno, pa sam prosle nedelje jednu kutiju zafrljacila u kantu. ova serija nije losa, al je slankast sir, nikako da docekam da opet bude slatkopavlakast i nezan. al posto nema bolje, onda nema veze, njurgam i jedem i dalje. dosta mi se dopada i homoljska urda, ona u plavoj kutiji, al ta ide u slani program, ne moze u kolace. moze, naravno, kasikom iz kutije :D

u cast rikote, eo ti recept koji sam danas otkrila za kolac, samo rikota, secer, jaja i kora pomorandze.

Edited by darling
Posted

Boze me prosti :P

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted
22 hours ago, darling said:

:D

taj sir me dosta nervira, jer oscilira ukusom, nikako da se stabilizuje posle letnje katastrofe. bilo par puta odlicno, pa sam prosle nedelje jednu kutiju zafrljacila u kantu. ova serija nije losa, al je slankast sir, nikako da docekam da opet bude slatkopavlakast i nezan. al posto nema bolje, onda nema veze, njurgam i jedem i dalje.

Meni nekao dosta bolji kad ga uzimam na meru (Biser urda), suvlji je i krupniji su grumenovi...

Samo me nervira što su u lokalnom DIS-u gde ga uzimam dosta štrokavi, pa mi se često zgadi. Prošli put sam se samo zahvalio kad je prodavačica počela prstima da vadi nešto iz njega pred mojim očima, i otišao u Maxi po onu kanticu. :lolol:

I svaki put im je druga cena, od 170 pa do 350 din/kg, bukvalno kako im padne na pamet.

A onako neslan i nemastan je stvarno dobar za večeru.