Bujodrag Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Ko nema hleba nek jede kolače. Dobri su kolači ali uz ručak je još bolja vruća džibanaja
adam Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 13 minutes ago, Bujodrag said: Ko nema hleba nek jede kolače. Dobri su kolači ali uz ručak je još bolja vruća džibanaja alal vera domacine!
renne Posted October 31, 2018 Author Posted October 31, 2018 Uspeo bez da bilo šta uflekam, čak je i ćasa čista
nisam ja Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 ja sam došao da dahćem iznad gibe, al mi sad smeta ovaj nar.
cmrlj Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 ovo. smanjila secer, osim toga pratila recept. ajme.
halloween Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Večeras prolazim pred novootvorene ultramoderne telesne vedžbaonice, sva u staklu sve se vidi unutra- debelguzi komšiluk kako gladan skapava na beskrajnom nizu pokretnih traka i strunjača. Tiho se kikoćem, sa punim cegerom đakonija.
gospa buba Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 200g premijine rikote kasikom iz kutije. imam, sacu i ja sent from bubamoto
darling Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 (edited) taj sir me dosta nervira, jer oscilira ukusom, nikako da se stabilizuje posle letnje katastrofe. bilo par puta odlicno, pa sam prosle nedelje jednu kutiju zafrljacila u kantu. ova serija nije losa, al je slankast sir, nikako da docekam da opet bude slatkopavlakast i nezan. al posto nema bolje, onda nema veze, njurgam i jedem i dalje. dosta mi se dopada i homoljska urda, ona u plavoj kutiji, al ta ide u slani program, ne moze u kolace. moze, naravno, kasikom iz kutije u cast rikote, eo ti recept koji sam danas otkrila za kolac, samo rikota, secer, jaja i kora pomorandze. Edited November 2, 2018 by darling
djekson Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 Boze me prosti :PSent from my iPhone using Tapatalk
mraki Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 22 hours ago, darling said: taj sir me dosta nervira, jer oscilira ukusom, nikako da se stabilizuje posle letnje katastrofe. bilo par puta odlicno, pa sam prosle nedelje jednu kutiju zafrljacila u kantu. ova serija nije losa, al je slankast sir, nikako da docekam da opet bude slatkopavlakast i nezan. al posto nema bolje, onda nema veze, njurgam i jedem i dalje. Meni nekao dosta bolji kad ga uzimam na meru (Biser urda), suvlji je i krupniji su grumenovi... Samo me nervira što su u lokalnom DIS-u gde ga uzimam dosta štrokavi, pa mi se često zgadi. Prošli put sam se samo zahvalio kad je prodavačica počela prstima da vadi nešto iz njega pred mojim očima, i otišao u Maxi po onu kanticu. I svaki put im je druga cena, od 170 pa do 350 din/kg, bukvalno kako im padne na pamet. A onako neslan i nemastan je stvarno dobar za večeru.
Recommended Posts