Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

Djavolice :tongue:

Ko nema hleba nek jede kolače.

Dobri su kolači ali uz ručak je još bolja vruća džibanaja

0hlM2D1.jpg

13 minutes ago, Bujodrag said:

Ko nema hleba nek jede kolače.

Dobri su kolači ali uz ručak je još bolja vruća džibanaja

0hlM2D1.jpg

alal vera domacine! :s_c:

Thanks.

• Author

Uspeo bez da bilo šta uflekam, čak je i ćasa čista :)
602faa462063ca3d7bf26ff82537d87a.jpg

ja sam došao da dahćem iznad gibe, al mi sad smeta ovaj nar. 

ovo. smanjila secer, osim toga pratila recept. ajme. 

Bundevara konačno, danima mi se jede :D

Večeras prolazim pred novootvorene ultramoderne telesne vedžbaonice, sva u staklu sve se vidi unutra- debelguzi komšiluk kako gladan skapava na beskrajnom nizu pokretnih traka i strunjača. Tiho se kikoćem, sa punim cegerom đakonija.

200g premijine rikote kasikom iz kutije. 

200g premijine rikote kasikom iz kutije. 
imam, sacu i ja :D

sent from bubamoto

:D

taj sir me dosta nervira, jer oscilira ukusom, nikako da se stabilizuje posle letnje katastrofe. bilo par puta odlicno, pa sam prosle nedelje jednu kutiju zafrljacila u kantu. ova serija nije losa, al je slankast sir, nikako da docekam da opet bude slatkopavlakast i nezan. al posto nema bolje, onda nema veze, njurgam i jedem i dalje. dosta mi se dopada i homoljska urda, ona u plavoj kutiji, al ta ide u slani program, ne moze u kolace. moze, naravno, kasikom iz kutije :D

u cast rikote, eo ti recept koji sam danas otkrila za kolac, samo rikota, secer, jaja i kora pomorandze.

Edited by darling

• Author

.a12b031c30f42b58476e5c392335826b.jpg

Boze me prosti :P

Sent from my iPhone using Tapatalk

22 hours ago, darling said:

:D

taj sir me dosta nervira, jer oscilira ukusom, nikako da se stabilizuje posle letnje katastrofe. bilo par puta odlicno, pa sam prosle nedelje jednu kutiju zafrljacila u kantu. ova serija nije losa, al je slankast sir, nikako da docekam da opet bude slatkopavlakast i nezan. al posto nema bolje, onda nema veze, njurgam i jedem i dalje.

Meni nekao dosta bolji kad ga uzimam na meru (Biser urda), suvlji je i krupniji su grumenovi...

Samo me nervira što su u lokalnom DIS-u gde ga uzimam dosta štrokavi, pa mi se često zgadi. Prošli put sam se samo zahvalio kad je prodavačica počela prstima da vadi nešto iz njega pred mojim očima, i otišao u Maxi po onu kanticu. :lolol:

I svaki put im je druga cena, od 170 pa do 350 din/kg, bukvalno kako im padne na pamet.

A onako neslan i nemastan je stvarno dobar za večeru.