October 30, 20186 yr Ko nema hleba nek jede kolače. Dobri su kolači ali uz ručak je još bolja vruća džibanaja
October 30, 20186 yr 13 minutes ago, Bujodrag said: Ko nema hleba nek jede kolače. Dobri su kolači ali uz ručak je još bolja vruća džibanaja alal vera domacine!
November 2, 20186 yr Večeras prolazim pred novootvorene ultramoderne telesne vedžbaonice, sva u staklu sve se vidi unutra- debelguzi komšiluk kako gladan skapava na beskrajnom nizu pokretnih traka i strunjača. Tiho se kikoćem, sa punim cegerom đakonija.
November 2, 20186 yr taj sir me dosta nervira, jer oscilira ukusom, nikako da se stabilizuje posle letnje katastrofe. bilo par puta odlicno, pa sam prosle nedelje jednu kutiju zafrljacila u kantu. ova serija nije losa, al je slankast sir, nikako da docekam da opet bude slatkopavlakast i nezan. al posto nema bolje, onda nema veze, njurgam i jedem i dalje. dosta mi se dopada i homoljska urda, ona u plavoj kutiji, al ta ide u slani program, ne moze u kolace. moze, naravno, kasikom iz kutije u cast rikote, eo ti recept koji sam danas otkrila za kolac, samo rikota, secer, jaja i kora pomorandze. Edited November 2, 20186 yr by darling
November 3, 20186 yr 22 hours ago, darling said: taj sir me dosta nervira, jer oscilira ukusom, nikako da se stabilizuje posle letnje katastrofe. bilo par puta odlicno, pa sam prosle nedelje jednu kutiju zafrljacila u kantu. ova serija nije losa, al je slankast sir, nikako da docekam da opet bude slatkopavlakast i nezan. al posto nema bolje, onda nema veze, njurgam i jedem i dalje. Meni nekao dosta bolji kad ga uzimam na meru (Biser urda), suvlji je i krupniji su grumenovi... Samo me nervira što su u lokalnom DIS-u gde ga uzimam dosta štrokavi, pa mi se često zgadi. Prošli put sam se samo zahvalio kad je prodavačica počela prstima da vadi nešto iz njega pred mojim očima, i otišao u Maxi po onu kanticu. I svaki put im je druga cena, od 170 pa do 350 din/kg, bukvalno kako im padne na pamet. A onako neslan i nemastan je stvarno dobar za večeru.