Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted
22 minutes ago, maheem said:

Čime mogu da zamenim buttermilk?!

Jogurt, isti će efekat da bude, da omekne meso

Posted
23 minutes ago, gospa buba said:

ima kiselog kupusa u maksiju. vakuumskog.

fala. al odustajem, previše mlevenog mesa za jednu nedelju

1 minute ago, aram said:

Jogurt, isti će efekat da bude, da omekne meso

tako nešto sam i planirao. guglao sam i kažu da stavim limun ili sirće u mleko al mi jogurt ili miks kiselog sa mlekom deluje lepše. thanx

Posted

A ako si baš dokon, napravi buttermilk. Kupi pavlaku za šlag, muti mikserom dok ne dobiješ puter, ono što ostane ti je buttermilk :)

Posted

Ma znam da jesi :lolol:

nego, jesi našo bejbisiting za da odete na koncert?

Posted

ma kakvi, našli smo bejbisiterku koja može svake druge nedelje par dana ujutru da pričuva ždrebe :lol: 

Posted (edited)

najo sam se pecenog sira. matalj koji pravi vina, pravi i mirocki sir za rostilj. u beogradu ga ima u prsutari na kalenicu, kilo 1080 dinara. 23 posto masti, 20 g proteina na 100 g :D

ko sto se moze videti, lepo se pece, ne razliva se. moze da se gricka i bez pecenja, malo skripi, verovatno vise skripi kad je u roku :D

x0pt08.jpg

Edited by darling
Posted
14 hours ago, aram said:

A ako si baš dokon, napravi buttermilk. Kupi pavlaku za šlag, muti mikserom dok ne dobiješ puter, ono što ostane ti je buttermilk :)

ja kad  premutim pavlaku ne ostane nista...mislim da to ne moze od pavlake jer je ona sama 80%mm i ne ostane nista,sve postane puter..

to kad se mleko mucka da se odvoji puter onda ostane buttermilk jer ima sta da ostane

Posted
2 hours ago, ivy said:

ja kad  premutim pavlaku ne ostane nista...mislim da to ne moze od pavlake jer je ona sama 80%mm i ne ostane nista,sve postane puter..

gde nađeš ti tu pavlaku od 80% majke ti, ja nikad ne nađoh sa više od 36% mm

Posted

a da pomesala sam..maslac je od 80%...ali svakako kad je premutim nista ne ostane

Posted (edited)

sHQ1X4y.jpg

Edited by nisam ja
Posted

aaaaaaaaaaaa opet ta tvoja mekana jaja, zelim ih otkako sam ih ugledala  :D