September 9, 20186 yr Nema slovaka. Kupio sam kulen kod lemajića. Sir rolovani iz čuruga. Štrudlu otkud ne znam. Pivo iz kade pijem. I sir od banackog karađorđeva.
September 9, 20186 yr 19 minutes ago, Duci Simonovic said: Ono bokvica? Neznalice, to je sirokolisna vutra
September 15, 20186 yr On 12.8.2018. at 17:07, cmrlj said: eksperiment, tikvice praziluk slozenac. nije lose, ima viska tecnosti,sledeci put ili vise mrvica ili jedan red kora za lazanje, mozda tikvice u brasno il tako nesto, ali ukus je caroban pa ce se eksperiment nastaviti. Hide contents Pošto sam ručak praktično preskočio (sveo se na konzerviranu ribu, kiselo mlako i rotkvice), rešio sam da stvari popravim za drugi ručak, ili ranu večeru i eto me u epizodi eksperimentalne bumblebee kuhinje: Tikvice su prethodno posoljene, odležale i uklonjena voda koju su pustile, praziluk spremljen u bešamelu i na kraju sam ipak imao mali višak vode, ali ništa ometajuće. Kiselost limuna se dobro slaže sa jelom.
September 16, 20186 yr 16 minutes ago, nisam ja said: Šta je ovo. Ne mogu da odlučim dal je slatko ili slano.
September 16, 20186 yr 22 minutes ago, nisam ja said: Šta je ovo. Ne mogu da odlučim dal je slatko ili slano. Meni je bilo slatko iako je slano.Lep komad junetine kuvan 3+ sata u crvenom vinu sa zacinima.Posle je radio blender i od kuvanog povrca i vina eto sosa.Pored je pire - krompir kuvan u mleku uz malo karanfilica.
September 16, 20186 yr 51 minutes ago, Haralampije said: Meni je bilo slatko iako je slano.Lep komad junetine kuvan 3+ sata u crvenom vinu sa zacinima.Posle je radio blender i od kuvanog povrca i vina eto sosa.Pored je pire - krompir kuvan u mleku uz malo karanfilica. A ja bi' rekao neki zdravi brauniji sa cveklom, pa raspali, premda vlažni, a pored, kao, neki kastard, zgusnut s brašnom, onaj poslastičarski žuti krem, hrana za kosmonaute ili u američkim bolnicama. Kad ono...
September 16, 20186 yr Meni izgledalo kao krompir pire sa baklavom od maka, a preko čokolada Kako kuvaš krompir u mleku? Sve vreme se kuva u mleku? znam samo u vodi, pa na kraju ubacim puter i malo mleka Edited September 16, 20186 yr by Sara