ivy Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 ja svaki dan pojedem najmanje kg grozdja i ne mogu da prestanem.... dobicu secernu bolest
beta Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 ja obožavam grožđe al me ubi fruktoza. bude mi loše ako pojedem više od jednog grozda.
Ras Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Ovogodišnje je grožđe odlično i jeftino. Kao i breskve, kruške, šljive, pre toga trešnje, jagode, itd...
cmrlj Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 On 26.8.2018. at 15:06, Host said: Kad smo kod sira, Hansolo mi pre neki dan napravila zazubice baba ganusom, pa sam morao i ja da napravim. Ubila me lijenost, pa sam mazao na sugave tortilje. Jel imamo dobar recept za hleb od pite? helouuuu, klik
nisam ja Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Suljpa. Za salatu sklepao krastavce sa blukom.
maheem Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Dani pasulja Juče s kupus, danas sa lukac.Posle ručka spakovao selyodku pod shuboy, sad je jeli, super je ispala.
אַף אֶחָד Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 salata od hobotnice, od restlica gazpacho i kuvani krompirici u ljusci.
nezvanova Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 On 25.8.2018. at 11:23, beyoncé said: za hedonizam i renesansu išli smo i do tetova da jedemo svinjski file u sosu od badema, lešnika i banana i svinjetinu sa sosom od kruške (mada smo identifikovali i neke šljive u njemu, svejedno, fantazija od sosa) Reveal hidden contents tu sam jela i salatu od potočarke, oraha, vrganja i suvog paradajza, drugu sa ajsbergom, rukolom, artičokama, kaprima, kukuruzom, svežim krastavcem i čeri paradajzom i još neke, pa neku čokoladnu loptu koja se zaliva vrućom čokoladom i urušava se na tvoje oči da bi otkrila u sebi čokoladni krem sa malinama... perverzno ukoliko sutra ipak odemo na ohrid, a ne u trebinje (dilema je jos uvek, pre polaska i kupovine osiguranja cemo konacno resiti) molim te mi reci u kom ste restoranu u tetovu sve ovo jeli?
Sara Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Odem Jutros po pitu s mesom, pijani majstor pomešao meso sa sirom, i to nekim kiselim, ništa gore nisam probala. Šteta što smo doneli kući, inače bi ga otreznila na licu mesta
beyoncé Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 8 hours ago, nezvanova said: ukoliko sutra ipak odemo na ohrid, a ne u trebinje (dilema je jos uvek, pre polaska i kupovine osiguranja cemo konacno resiti) molim te mi reci u kom ste restoranu u tetovu sve ovo jeli? restoran se zove bakal, na ulazu u selo brvenica izlaz za selo je pre tetova mesto je veoma prostrano, ima veliku baštu sa mnooogo cveća i podnošljivu dozu kiča ihttps://www.tripadvisor.rs/Restaurant_Review-g674832-d7255255-Reviews-or10-Restaurant_Bakal-Tetovo_Polog_Region.html#photos;aggregationId=&albumid=101&filter=7&ff=123638245 usluga je besprekorna, a muzika neočekivano fina pošto su počeli kao pekari, pored restorana je i njihova pekara. ako odlučite da odete tamo, ponesite usput makar hleb sa orasima i suvim grožđem
nezvanova Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 hvala! ipak idemo u ohrid, dakle, ova ce informacija biti iskoriscena
Ras Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 boranija sa belim lukom u bešamelu, pečeni krompir, šnicla sa roštilja i kupus
mraki Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Pošto nema kulinarskog hejta, moram ovde. Još jedna nejestiva lubenica ove sezone, mislim da ću sad ipak stati sa kupovinom istih, ne znam više koliko sam ih već bacio...
Recommended Posts