Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

ja svaki dan pojedem najmanje kg grozdja i ne mogu da prestanem.... dobicu secernu bolest

Posted

ja obožavam grožđe al me ubi fruktoza. bude mi loše ako pojedem više od jednog grozda.

Posted

Ovogodišnje je grožđe odlično i jeftino.

Kao i breskve, kruške, šljive, pre toga trešnje, jagode, itd...

Posted
On 26.8.2018. at 15:06, Host said:

Kad smo kod sira, Hansolo mi pre neki dan napravila zazubice baba ganusom, pa sam morao i ja da napravim. Ubila me lijenost, pa sam mazao na sugave tortilje. Jel imamo dobar recept za hleb od pite?

helouuuu, klik

Posted

Suljpa. Za salatu sklepao krastavce sa blukom. 

Posted

Dani pasulja :D
Juče s kupus, danas sa lukac.
Posle ručka spakovao selyodku pod shuboy, sad je jeli, super je ispala.

Posted

salata od hobotnice, od restlica gazpacho i kuvani krompirici u ljusci.

Posted
On 25.8.2018. at 11:23, beyoncé said:

za hedonizam i renesansu išli smo i do tetova da jedemo svinjski file u sosu od badema, lešnika i banana :rolleyes:

i svinjetinu sa sosom od kruške (mada smo identifikovali i neke šljive u njemu, svejedno, fantazija od sosa)

Reveal hidden contents

bnn.jpg

krk.jpg

tu sam jela i salatu od potočarke, oraha, vrganja i suvog paradajza, drugu sa ajsbergom, rukolom, artičokama, kaprima, kukuruzom, svežim krastavcem i čeri paradajzom i još neke, pa neku čokoladnu loptu koja se zaliva vrućom čokoladom i urušava se na tvoje oči da bi otkrila u sebi čokoladni krem sa malinama... perverzno

ukoliko sutra ipak odemo na ohrid, a ne u trebinje (dilema je jos uvek, pre polaska i kupovine osiguranja cemo konacno resiti) molim te mi reci u kom ste restoranu u tetovu sve ovo jeli?

Posted

Odem Jutros po pitu s mesom, pijani majstor pomešao meso sa sirom, i to nekim kiselim, ništa gore nisam probala. Šteta što smo doneli kući, inače bi ga otreznila na licu mesta

Posted
8 hours ago, nezvanova said:

ukoliko sutra ipak odemo na ohrid, a ne u trebinje (dilema je jos uvek, pre polaska i kupovine osiguranja cemo konacno resiti) molim te mi reci u kom ste restoranu u tetovu sve ovo jeli?

restoran se zove bakal, na ulazu u selo brvenica

izlaz za selo je pre tetova

mesto je veoma prostrano, ima veliku baštu sa mnooogo cveća i podnošljivu dozu kiča

ihttps://www.tripadvisor.rs/Restaurant_Review-g674832-d7255255-Reviews-or10-Restaurant_Bakal-Tetovo_Polog_Region.html#photos;aggregationId=&albumid=101&filter=7&ff=123638245

usluga je besprekorna, a muzika neočekivano fina

pošto su počeli kao pekari, pored restorana je i njihova pekara. ako odlučite da odete tamo, ponesite usput makar hleb sa orasima i suvim grožđem :)

Posted

hvala! ipak idemo u ohrid, dakle, ova ce informacija biti iskoriscena :D

Posted

rck.jpg.166a2e6aac45f96b3399ebe544111051.jpg

boranija sa belim lukom u bešamelu, pečeni krompir, šnicla sa roštilja i kupus

Posted

Pošto nema kulinarskog hejta, moram ovde. Još jedna nejestiva lubenica ove sezone, mislim da ću sad ipak stati sa kupovinom istih, ne znam više koliko sam ih već bacio...:angry: