Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

ja svaki dan pojedem najmanje kg grozdja i ne mogu da prestanem.... dobicu secernu bolest

ja obožavam grožđe al me ubi fruktoza. bude mi loše ako pojedem više od jednog grozda.

Ovogodišnje je grožđe odlično i jeftino.

Kao i breskve, kruške, šljive, pre toga trešnje, jagode, itd...

• Author

.
048b27766bd37e8feceef69d907a3f5b.jpg

On 26.8.2018. at 15:06, Host said:

Kad smo kod sira, Hansolo mi pre neki dan napravila zazubice baba ganusom, pa sam morao i ja da napravim. Ubila me lijenost, pa sam mazao na sugave tortilje. Jel imamo dobar recept za hleb od pite?

helouuuu, klik

Gambore na buzaru ☝️

Suljpa. Za salatu sklepao krastavce sa blukom. 

Dani pasulja :D
Juče s kupus, danas sa lukac.
Posle ručka spakovao selyodku pod shuboy, sad je jeli, super je ispala.

salata od hobotnice, od restlica gazpacho i kuvani krompirici u ljusci.

On 25.8.2018. at 11:23, beyoncé said:

za hedonizam i renesansu išli smo i do tetova da jedemo svinjski file u sosu od badema, lešnika i banana :rolleyes:

i svinjetinu sa sosom od kruške (mada smo identifikovali i neke šljive u njemu, svejedno, fantazija od sosa)

Reveal hidden contents

bnn.jpg

krk.jpg

tu sam jela i salatu od potočarke, oraha, vrganja i suvog paradajza, drugu sa ajsbergom, rukolom, artičokama, kaprima, kukuruzom, svežim krastavcem i čeri paradajzom i još neke, pa neku čokoladnu loptu koja se zaliva vrućom čokoladom i urušava se na tvoje oči da bi otkrila u sebi čokoladni krem sa malinama... perverzno

ukoliko sutra ipak odemo na ohrid, a ne u trebinje (dilema je jos uvek, pre polaska i kupovine osiguranja cemo konacno resiti) molim te mi reci u kom ste restoranu u tetovu sve ovo jeli?

Odem Jutros po pitu s mesom, pijani majstor pomešao meso sa sirom, i to nekim kiselim, ništa gore nisam probala. Šteta što smo doneli kući, inače bi ga otreznila na licu mesta

8 hours ago, nezvanova said:

ukoliko sutra ipak odemo na ohrid, a ne u trebinje (dilema je jos uvek, pre polaska i kupovine osiguranja cemo konacno resiti) molim te mi reci u kom ste restoranu u tetovu sve ovo jeli?

restoran se zove bakal, na ulazu u selo brvenica

izlaz za selo je pre tetova

mesto je veoma prostrano, ima veliku baštu sa mnooogo cveća i podnošljivu dozu kiča

ihttps://www.tripadvisor.rs/Restaurant_Review-g674832-d7255255-Reviews-or10-Restaurant_Bakal-Tetovo_Polog_Region.html#photos;aggregationId=&albumid=101&filter=7&ff=123638245

usluga je besprekorna, a muzika neočekivano fina

pošto su počeli kao pekari, pored restorana je i njihova pekara. ako odlučite da odete tamo, ponesite usput makar hleb sa orasima i suvim grožđem :)

hvala! ipak idemo u ohrid, dakle, ova ce informacija biti iskoriscena :D

rck.jpg.166a2e6aac45f96b3399ebe544111051.jpg

boranija sa belim lukom u bešamelu, pečeni krompir, šnicla sa roštilja i kupus

Pošto nema kulinarskog hejta, moram ovde. Još jedna nejestiva lubenica ove sezone, mislim da ću sad ipak stati sa kupovinom istih, ne znam više koliko sam ih već bacio...:angry: