Ras Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Paradajz i integralni fuzili (Danubius, dobri). Osnova od ljutih papričica, belog luka i bosiljka. So i biber.
ZeeGerman Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 (edited) Sinoc kupljena nova tepsija fi 38 cm danas debitovala sa mix pitom - redno od ivice ka centru ,meso,zelje,sir sa slaninicom i biberom. Dodatak po zelji sopska i caciki... Edited August 26, 2018 by ZeeGerman
beta Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 bolji je afgan bread a može i da se peče u običnoj rerni.
beta Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 nemam neki konkretan recept pogledaj na yt. ja sam jela samo kupovini ali verujem da nije neka mudrost da se napravi.
Frank Pembleton Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Jebote ovaj makedonski serijal, vodu na usta tera... Sad bi zapuco dole da se obžderem
Vapad Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Instant kuskus i 20 min pileći "ćevapi" mada sada kad razmislim mozda bolje reći pileći uštipak. Mleveno pileće, sitno sečena pančeta, pola pakovanja zacina zvanog gurmanska piletina, prezle, jaje, soda bikarbona, so, biber, koncentrat paradajza sto mi ost`o, đumbir, nana, kumin, francuski peršun i šta god je još trebalo da se potroši, lagano umesio sa jako malo maslinovog ulja i na 220c sa ventilatorom 20 min u rerni (ako i toliko, ali sa jednim okretanjem). Naduli su se lepo i imaju konzistenciju hlepcica, mesnatog i pikantnog, nešto mislim da bi manji i kao kuglice mogi da budu grickalica za uz pivo i šport na tv-u. Ukombinovani sa onim delezovim kuglicama od krompira koje rulaju btw... Uz to, ladno pivo.
beyoncé Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 (edited) 5 hours ago, Host said: Uzivao sam u jelu, ali ne toliko koliko u ovom trenutku pobede ..... recept za hleb od pite? da se ne lažemo, i hale beri dobro izgleda al je mladost davno prošla pored nje šta je hleb od pite jednom sam se zeznula da pravim tortilje, imam recept ako ti tako nešto treba Edited August 26, 2018 by beyoncé
Jumanji Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Neka moj prvi post bude bas ovde, uostalom gde bih nego kod hrane Sinoc kupljena nova tepsija fi 38 cm danas debitovala sa mix pitom - redno od ivice ka centru ,meso,zelje,sir sa slaninicom i biberom. Dodatak po zelji sopska i caciki... Ova pita izgleda fenomenalno, a ne sumnjam i tepsija da je, ali zanima me kakve su kore i ko ih je pravio, odnosno ako mozemo recept da dobijemo Pita hleb su inace one supljikave lepinje, bliskoistocnog porekla, verovatno libanskog, koje se pune i mazu raznim djakonijama, naravno i jedu kao hleb.
aram Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 5 minutes ago, Host said: Hleb od pite oko po kile brašna (stavi malo manje, 450gr pa dodaj koliko treba), kašika mulja, kašičica soli, 250ml vode, kvasac (pola kocke ili kesica). zamesiš mekano testo, da se odvaja od posude. pokriješ vlažnom krpom i ostaviš oko sat vremena. onda lagano premesiš, podeliš na osam delova, pospeš sa malo brašna i opet pokriješ vlažnom krpom i pustiš da raste 20-tak minuta. uključiš rernu na 250, rastanjiš ih na 5mm i poređaš na pleh još pet minuta, dok se rerna zagreje. peku se desetak minuta, pazi, zavisi od rerne. treba da ostanu uglavnom žuti, samo po vrhu da porumene. dok se peku u šerpu koja može sve da ih primi raširišiš vlažnu krpu. poređaš ih unutra, zamotaš u tu krpu i poklopiš. splasnuće, ali će ostati mekani i sa rupom, nećeš dobiti frizbi kad se ohlade.
gospa buba Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 pamtim. mada ja nemam ni protiv frizbija sent from bubamoto
aram Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 (edited) frizbi zube lomi ed: dobro majku mu, jel tako teško da vrnete ovo :( umesto : sad : Edited August 27, 2018 by aram
mlatko Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 dve kile grozdjaJuce pojeo 1/2 belog, duguljastog. Takav sladak nisam odavno Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Recommended Posts