beyoncé Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 ši... what?! jeste, sve to. osim makala (na slici je obična ljuta paprika) vidiš na makalo sam zaboravila. sad moram sve ponovo brt da živim ovde vozili bi me u kolicima, nije normalno koliko se (dobro) jede šekularac boogarin
beyoncé Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 nema veze, ja tebe volim deluješ kao brat po klopi kad već mrziš da dodam još malo: danas je na redu čomlek Spoiler za hedonizam i renesansu išli smo i do tetova da jedemo svinjski file u sosu od badema, lešnika i banana i svinjetinu sa sosom od kruške (mada smo identifikovali i neke šljive u njemu, svejedno, fantazija od sosa) Spoiler tu sam jela i salatu od potočarke, oraha, vrganja i suvog paradajza, drugu sa ajsbergom, rukolom, artičokama, kaprima, kukuruzom, svežim krastavcem i čeri paradajzom i još neke, pa neku čokoladnu loptu koja se zaliva vrućom čokoladom i urušava se na tvoje oči da bi otkrila u sebi čokoladni krem sa malinama... perverzno ipak, najviše se radujem kada odemo kod hamze na doner u pola dva ujutru i to onaj kod jaja paša džamije koja je poslednjih godina stecište džihadista (ako izginem jednog dana zbog blagoutroblja nemojte me mrzeti) red do trotorara, a u redu nema kakvih nema. momci koji rade kao u delirijumu. hamza connecting people onda se odvezemo na kale i jedemo kod muzeja savr umetnosti odakle se vidi ceo grad
maheem Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 (edited) pridružujem se zavisti današnja ponuda sireva kod francuza na pijaci bila je Meule du Besac, sjajan kombo voćnog i mlečnog ukusa Edited August 25, 2018 by maheem
aram Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 2 hours ago, beyoncé said: stecište džihadista (ako izginem jednog dana zbog blagoutroblja nemojte me mrzeti) jedino ako budeš išla biciklom
beyoncé Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 1 hour ago, Host said: (Verovatno) turcizam u upotrebi u delu Makedonije gde se govori najpravilnijim makedonskim dijalektom. Znaci otprilike "daj griz", ali nesto imperativnije, tj. odbijanje ne dolazi u obzir. Jes ti od onih koji narucuju krvav biftek u vegetarijanskom restoranu? Ozbiljno pitanje: jedu li Albanci svinjetinu? NE: makoled u Ovci. dam griz ali priznaj da si izmislio ovu reč. ko što si izmislio da se u bitolju kaže "ovčko" nisam nikog eksplicitno pitala ali koliko znam najveći deo albanaca ne jede svinjetinu ako si mislio na restoran u tetovu, gazda je makedonac 26 minutes ago, Host said: Dani makedonske kuhinje na forumu. Stigla mlada bamja iz Severne Makedonije, pa je zavrsila u grnetu zajedno sa krompirom, tikvicama, plavim paradajzom, neoljustenim cenovima bluka i tvistom u vidu kukuruza i muskatne tikve, te tri tenora (jagnesko, telesko, prasesko). Turlitava na hostovski nacin. Zaliveno Tsantali rozeom iz MAO Juzna Makedonija. evo sad opet, kako mlada na kraju avgusta kada je već prošla tj poluusahla obožavam bamije, sutra idem po zalihe za zimnicu ovog leta sam skoro pa pila retsinu umesto vode (tako mi se tražilo), a zaljubila sam se u alexandrijin cuvee jal belo jal rose - ....... šta je sad ovo, na tv-u žerar depardje ko pokojni bordejn na gastro putovanju u portu na nekoj pijaci otkačinje na škembe i diskutuju sto načina pripreme škembići maltene nacionalno jelo, kaže žitelje porta su ranije zvali "škembari" bitolj do portugala!
nisam ja Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 A jebiga, ne moš sve. Ionako moja žena u svoj tanjir sipa kečap preko.
nisam ja Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 Našao opet kiflu. Onu mekanu sa belim preko. Filovao raguom od ručka, turio mozarele pride i preklopio tosterom. Pristojna zanimacija uz pivo.
maheem Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 Rukak: Super izgleda. Almighty bolonjeze. Što duže kuvaš to bolje. Ja volim kad su tečnije sa manje redukcije sosa
beyoncé Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 auh, bolonjeze, moja ultimate comfort food. a ovaj gore izgleda baš tako i ragu u zemički (sloppy joe) je samo bez sira za mene, evt neko lišće plus @Host pitala sam sinoć ortaka albanca koji je šatro levičar, anarhista šta li, i kaže on kao ateista jede sva mesa, pa i svinju i da, nisam bila u pravu, ima još sitne bamije na pijaci. nadam se da si uživao u svom jelu
Recommended Posts