Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

U Danskoj jeo melpake sardinu sa pudingom. Kao fastfud...

...shiit has hit the fan....

Posted

to je ista prica kao sa francuskim sirevima...smrdi ubija, a kad se proba vuce na jos

Posted (edited)

Jos me nijedan sir nije savladao. Riba vec...

Od sireva jedino ne bih mogao onaj sa crvima. To mi je vec previse. Valjda je i zabranjen...

https://en.wikipedia.org/wiki/Casu_marzu

Edited by katamaran
Posted (edited)

Mislim da je maramite potcenjen tj izhajpovan jer svi van komonvelta probaju prvi put na kasiku umesto tanko na tost sa puterom. Kao kada bi rekao da je cimet uzasan a prvi put ga probao na supenu kasiku.

Da budem iskren meni je jestiviji Maramite nego li Kales. Manje je slan i zaista kada se stavi na puter i tost vuce 1/1 na mocu od pecenja. Kales je kao neka presoljena pasteta od lososa koju jedio kuvano jaje moze da iznivelise.

Ovo im je serijal reklma gde su ljudima to sirom sveta davali da probaju uz pricu kako je svedski kavijar

Edited by *edited by mod
Posted (edited)

Moguce da sam se zeznuo sa probom na kasiku. Mozda ga jos imam u kuci pa cu da probam i na tost. Ako se i pokvario, nece biti goreg ukusa nego sto je bio :) (izguglacu rok trajanja)

edit: quick google kaze da se ne kvari...

Neko ga poredi sa koncentrovanim soja sosom. Po toj teoriji bi trebalo da mi se svidi jer soja sos bas volim.

Edited by katamaran
Posted

mnogo si komplikovan. 

namaži ga na tost i probaj nije otrov. 

Posted (edited)

Nije ni daleko od toga :)

Namazacu ako nadjem. Posle toliko vremena skupio sam hrabrost da se jos jednom upustim u tu avanturu.

Edited by katamaran
Posted (edited)
14 hours ago, *edited by mod said:

Mislim da je maramite potcenjen tj izhajpovan jer svi van komonvelta probaju prvi put na kasiku umesto tanko na tost sa puterom. Kao kada bi rekao da je cimet uzasan a prvi put ga probao na supenu kasiku.

Ču supenu, daj kutlaču odmah

Cinnamon is good for ya... You put it in drinks. And stuff.

Edited by James Marshall
Posted

Od plećke će da se napravi drpano prase
6673dcc6142d9b8a92dd8fe97f5c8888.jpg

• +1 1
Posted

mori me epska glad

pojela sam hrane za tri dana

čak i sendvič koji je stajao u fižideru od ponedeljka

Posted
2 hours ago, beyoncé said:

mori me epska glad

pojela sam hrane za tri dana

čak i sendvič koji je stajao u fižideru od ponedeljka

pola litre tople vode i gotova stvar

Posted

topla voda rešava bajati sendvič ili glad?

jel može topla voda u obliku čaja?

Posted

IMG_20180420_204723.jpg&key=bbed46991f2c

evo ga kvašni iscijedak sa mojim imenom na njomu. hvala bogu, mami, tati, maksici koji ga je pazario i vladivsnarodu koji se ponudio da učini isto. moraću da načinim video unboxing the marmite, utrljavanje u kloaku  mazanje na tost i kušanje. 👨‍❤️‍👨 ovaj smajli se zove man-heart-man. braca ima misiju :lol: