precog Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 a evo i za milogleda stravicni prizor iz mesare u barbarskoj francuskoj
ToniAdams Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 26 minutes ago, precog said: a evo i za milogleda stravicni prizor iz mesare u barbarskoj francuskoj a sto tvoj dvonozac sa slike stoji a bigejev trci? forsiramo bugare na ustrb magyara?
beyoncé Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 On 6.4.2018. at 13:50, Frank Pembleton said: Ajde ovde kad se već priča o stirfry, gde da kupim dobar wok? bilo je nekad kod kineza za plin meni dala majka, nemam pojma koji je
cmrlj Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 (edited) imala neodoljivu potrebu da jedem nesto slatko, u kuci nije neka ponuda, ali nista ne radi, ali pozuda ne prestaje, odem da vidim jesami li nesto slucajno zaturila, rezultat je: jedna cokolada 85%, dve 90%, jedna s ljutom paprikom i jedna sa solju. i tako sad jedem slanu cokoladu, zamisljam da je slatka. za sve je kriva ona reforma odozdo. Edited April 8, 2018 by cmrlj
cmrlj Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 23 minutes ago, Host said: Strudlu sa rogacem nista da podelis sa drugaricom koja ti je nesebicno otkrila gde se rogac kupuje?!
cmrlj Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 ti ces stvarno da mi pravis zazubice neuspelom strudlom i slikom nekog leba s neta?! slana cokolada u toj konkurenciji vodi bez problema
aram Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 Arnaki frikase me avgolemono numem baš kokoretsi da napravim, tj. nemam sastojaka, al ovo uvek
Haralampije Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 3 hours ago, Host said: Pa sta cu kad ne zoves na cokoladu. Ako te ovaj topik ne ozeni,nista nece
beyoncé Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 17 hours ago, aram said: Arnaki frikase me avgolemono numem baš kokoretsi da napravim, tj. nemam sastojaka, al ovo uvek ovo moram da probam, hvala na ideji pravim nešto slično samo umesto svih tih trava stavljam mnooogo peršuna i još više perca mladog luka meni se isto nije jelo plejn pečenje pa sam pravila elbasan jagnjetinu otprilike ovako samo bez brašna https://www.sbs.com.au/food/recipes/tave-kosi-baked-lamb-and-rice-yoghurt + prase (klot)
Recommended Posts