renne Posted March 23, 2018 Author Posted March 23, 2018 9 hours ago, Host said: U kom hipermarketu? U Metrou sam jednom nasao meso za osso buco, ali mislim da nisam video repove. Sad sam se setio da sam nedavno kupio govedje jezike kod Sicka, verovatno imaju i oni. Hipermarket Merkator 1
renne Posted March 23, 2018 Author Posted March 23, 2018 (edited) Gotovo ... Edited March 23, 2018 by renne 1
nenad Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 20 hours ago, Host said: Alavampije, gde kupujes repove? u lencetu ima svaki dan, samo mora da se porani.
beyoncé Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 mercimek çorbasi, nekoliko tanjira još sam nalila sosa od škorpije, gore mi usne i bljujem vatru ima par minuta
Haralampije Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 5 minutes ago, beyoncé said: mercimek çorbasi, nekoliko tanjira još sam nalila sosa od škorpije, gore mi usne i bljujem vatru ima par minuta Au al deru ovi 20 ml - 250 din ! A nesto je i redak...
beyoncé Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 al je otrovno ljut nemam orijentaciju oko cena tih soseva, obično konzumiram ono što sama napravim ili mi neko napravi dobila sam na poklon nekoliko bočica od ovih i par praškova (npr. grill mix od kažu 7 vrsta čilija je isto dosta ljut) i nisu loši, ali mi se recimo oni tvoji sosevi i na slici čine ukusniji (koristim priliku da im i javno izjavim ljubav) konkretno mi se ovaj od crvene moruge najmanje dopada, ima malo neki plastični šmek, ne znam da li je sama paprika takva ili šta
Lancia Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 uh, al' je bio i nestao jagnjeci paprikas uz rose vince. sad se bavim breskvicama u medu i rumu s pavlakom:
darling Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 2 hours ago, Majo said: uh, al' je bio i nestao jagnjeci paprikas uz rose vince. sad se bavim breskvicama u medu i rumu s pavlakom: daj pola.
darling Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 jesam. zato i trazim od maje, on je sebican i nece dati
Recommended Posts