Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

kad god naletim na super, setim se daskovog i mladijnog francuskog supera s kotrljajucim r. :D

u mene proja, hrana nas velikh boginja. 

Edited by darling

umene pasta primavera. pasta na jednu stranu, primavera na drugu, pa ko shta vole <_>

sent from bubamoto

On 2/5/2018 at 9:15 PM, Majo said:

Mogla si to sve da posadis u bastu, na prolece imas sto-dvesta kila brokolija i kutiju paste, da te bog vidi.

Brokoli je mnogo osetljiv .Eto kod mene u basti nije uspeo a zivim u Grocanskom kraju poznatom po poljoprivredi. I ja ga kupujem kao i prokelj a nije nimalo jeftin.

Edited by Niveamen

1 hour ago, Niveamen said:

Brokoli je mnogo osetljiv .Eto kod mene u basti nije uspeo a zivim u Grocanskom kraju poznatom po poljoprivredi. I ja ga kupujem kao i prokelj a nije nimalo jeftin.

Mozda je bolje da si probao sa Darling:)

ipak bolje da nije! majo, iako likom podsecam na brokoli, dosta sam osetljivija od njega. 

Edited by darling

jedna trileća je platila glavom. My kind of sweet.

kelerabu i predobra je!!

kelerabu i predobra je!!

Ja sam prošle godine "otkrio" kelerabu i tamanim je...

to ti kazem...ja je snazno promovisem okolo,govorim tiho i nosim svoju kelerabu sa sobom :8_laughing:..obavezno naseckam na stapice i nosim u kesi na planinarenje za grickanje i umrem od smeha reakcijama ljudi kada im ponudim,mos misliti odusevljenja :4_joy:  kad svi drugi nude keksice i slatise  :4_joy:

• Author

a dobro, nije baš toliki spektakl

Kao i svaki koren od kupusa

pa nije, nema kupus tolko korena :happy:

• Author

ima ako kupiš veliiiku glavicu

ne zezaj bre rene nismo mi ruski genetichari :lol:

kad smo kod geneticara - od svih glavica kupusa koje sam kupio u poslednjih deset i vise godina ovde, ako su dva korena bila jestiva ovde me seci. suvo, ljuto, presovan karton :dry:

zato, + za kelerabu!

super je i brokolijev koren. 

koji upravo jedem.

Edited by darling