Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted (edited)

kad god naletim na super, setim se daskovog i mladijnog francuskog supera s kotrljajucim r. :D

u mene proja, hrana nas velikh boginja. 

Edited by darling
Posted

umene pasta primavera. pasta na jednu stranu, primavera na drugu, pa ko shta vole <_>

sent from bubamoto

Posted (edited)
On 2/5/2018 at 9:15 PM, Majo said:

Mogla si to sve da posadis u bastu, na prolece imas sto-dvesta kila brokolija i kutiju paste, da te bog vidi.

Brokoli je mnogo osetljiv .Eto kod mene u basti nije uspeo a zivim u Grocanskom kraju poznatom po poljoprivredi. I ja ga kupujem kao i prokelj a nije nimalo jeftin.

Edited by Niveamen
Posted
1 hour ago, Niveamen said:

Brokoli je mnogo osetljiv .Eto kod mene u basti nije uspeo a zivim u Grocanskom kraju poznatom po poljoprivredi. I ja ga kupujem kao i prokelj a nije nimalo jeftin.

Mozda je bolje da si probao sa Darling:)

Posted (edited)

ipak bolje da nije! majo, iako likom podsecam na brokoli, dosta sam osetljivija od njega. 

Edited by darling
Posted

jedna trileća je platila glavom. My kind of sweet.

Posted
kelerabu i predobra je!!

Ja sam prošle godine "otkrio" kelerabu i tamanim je...
Posted

to ti kazem...ja je snazno promovisem okolo,govorim tiho i nosim svoju kelerabu sa sobom :8_laughing:..obavezno naseckam na stapice i nosim u kesi na planinarenje za grickanje i umrem od smeha reakcijama ljudi kada im ponudim,mos misliti odusevljenja :4_joy:  kad svi drugi nude keksice i slatise  :4_joy:

Posted

a dobro, nije baš toliki spektakl

Kao i svaki koren od kupusa

Posted

ne zezaj bre rene nismo mi ruski genetichari :lol:

Posted

kad smo kod geneticara - od svih glavica kupusa koje sam kupio u poslednjih deset i vise godina ovde, ako su dva korena bila jestiva ovde me seci. suvo, ljuto, presovan karton :dry:

zato, + za kelerabu!

Posted (edited)

super je i brokolijev koren. 

koji upravo jedem.

Edited by darling