Bujodrag Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 (edited) 10 hours ago, askeladden said: Nije domace,ali i dalje zakiva. Zena je morala da me odvaja od teglice. Ruske proizvodnje,pa ako imas prodavnicu njihove hrane,trazi.Slicno je slatkom od zelenih smokvi. Ja bi prob'o, rado. Ćale, kad je bio u Moskvi, početkom devedesetih, slao nam je neke ludilo ruske turšije, nešto kao neka debela trava, i još koješta što sam zaboravio. I kiseli beli luk, to smo i sami pokušavali da pravimo pa je solidno ispadalo. Ali slatko nije slao :( Edited December 16, 2017 by Bujodrag
darling Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 najo sam se jaja na oko i malo malecno suvog crnog leba sestog dana od francuskinja. u taj hleb trpaju drogu, nemam drugog objasnjenja.
darling Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 a onda sam se najela pasta fazola na viljusku.
gospa buba Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Ja bi prob'o, rado. Ćale, kad je bio u Moskvi, početkom devedesetih, slao nam je neke ludilo ruske turšije, nešto kao neka debela trava, i još koješta što sam zaboravio. I kiseli beli luk, to smo i sami pokušavali da pravimo pa je solidno ispadalo. Ali slatko nije slao :( debela trava je morski kupus. menjala bih ukucane za prihvatljivu dozu sent from bubamoto
banatjanin Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 8 minutes ago, gospa buba said: debela trava je morski kupus. menjala bih ukucane za prihvatljivu dozu sent from bubamoto Ako misliš na Катран приморский, na srpskom se zove raštan
gospa buba Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 ne, mislim na algu. 1 magija -_- i vika se morski kupus na ruski. sent from bubamoto
halloween Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 1 hour ago, renne said: Meze Vidim mafin proju. Upravo sam izvadila iz kalupa 12 veličanstvenih naraslih toplih komada + jogurt.
darling Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 meni proradio unutrasnji zec: grizem trecu sargarepu i ne vidim da je tu kraj..
nisam ja Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 ja sam obavio čišćenje. frižidera, ne creva. LM, počistio čvarke. praziluk i nešto što se vika čokoladni jastučići i ne vidim da je tu kraj...
renne Posted December 16, 2017 Author Posted December 16, 2017 i malo pppivo pojeli naprednjaci sve, oca im njihovog, vidi vočap
Recommended Posts