aram Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Dobar je vasa, odlican je, narocito onaj mini sa morskom solju.
nisam ja Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 ja sad samo njega tamanim. ne mogu jebiga da se zatrpavam kvasčinom. mislim mogu al to ima posledice. ništa kao kad u evropi uzmeš taze grčki leba pa ga maltene pojedeš celog do kuće. tako klot. inače više volim koricu od sredine, tako da mu vasa dođe idealni kombo. ne znam za taj mini sa solju. to nisam viđao. ima susam. taj je skuplji i ne isplati se jer je debo. original je ok. za slatko može delikates. multigrain sad nisam viđao. jedini je problem što to niko ne kupuje, pa sam ovaj dm što mi je pored posla ispraznio.
renne Posted December 2, 2017 Author Posted December 2, 2017 3 hours ago, ivy said: svarglu i kiseli kupus +1
aram Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 On 11/30/2017 at 12:34 AM, nisam ja said: ne znam za taj mini sa solju.
renne Posted December 2, 2017 Author Posted December 2, 2017 Tuga šta se ovde jede Veljo, sutra mora da vadimo proseke
nisam ja Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 hehe sačuvaću ove kvotove za sutra kad krenu u kanonu da licitiraju pritisak do 300 sa 200
Frank Pembleton Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Tuga šta se ovde jede Veljo, sutra mora da vadimo prosekeJa sam šokiran!
aram Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Jedu se pačija prsa, kupusčičičići iz relne i razljevuša mesto leba :)
svashtabezneshto Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Pročitala sam da se jedu 'dečija prsa', ustvari sam htela da ti zahvalim na onom receptu za buhtle, pravila, slane su fenomenalne, nestale su za popodne :)
Recommended Posts