James Marshall Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 rispekt za sosove, ja danas isto pravio čili, isto me povuklo ovo Reneovo :D
Haralampije Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Jel pratis "Hot Ones"? nope, sad ukucao da vidim sta je
renne Posted October 1, 2017 Author Posted October 1, 2017 rispekt za sosove, ja danas isto pravio čili, isto me povuklo ovo Reneovo :D naplaćivaću vam ideju :D
ordi Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 izmislio si taj senf nema ga na slikama ne postoji
renne Posted October 1, 2017 Author Posted October 1, 2017 Joj, senf nikad direktno na hleb :o Zašto?
Bujodrag Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Barem za moj ukus, kad se senf (ili kečap) stavi direktno na hleb, onda ga hleb više upije pa siroti senf izdominira previše. Ja ga uvek stavljam izmedju slojeva, po mogućstvu na nešto vruće. U ovom slučaju, stavio bih ga na pljesku (vruću) pa prekrio salatom. A hleb bih, pošto je pečen na plotni, blago namazao puterom.
cmrlj Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 danas mi je u frizideru trulila, ispostavice se, najbolja kombinacija za potaz: celer stapici, zelena tikvica, sargarepa i bundeva. kad sam sve samlela, turila i jednu pomorandzu, ko zna otkad stoji, a i nedostajala mi neka kiselost. mislim da imam hit, jedva cekam da mi opet ista kombinacija propada.
Recommended Posts